Përfitimet

Electrolux - Furrë - EOD6P71Z

SteamBake për pjekje të shijshme

SteamBake ju lejon të krijoni rezultate të stilit të furrës në shtëpinë tuaj, me prekjen e një butoni. Lagështia lejon që brumi të ngrihet plotësisht, duke krijuar pjesë të brendshme të buta, ndërsa nxehtësia e thatë krijon kore të pasura, me shkëlqim. Gëzojuni jo vetëm pjekjeve të shijshme por edhe pulë të pjekut të mahnitshme dhe peshk që leskërohet. 

Electrolux - Furrë - EOD6P71Z

Gatim me precizion me Sensorin tonë të ushqimit

Falë Sensorit tonë të ushqimit, mund të arrini rezultate të përsosura çdo herë. Ju lejon të mbikëqyrni procesin e gatimit duke matur temperaturën e qendrës së ushqimit. Madje do t’ju tregojë kur ushqimi juaj është gatuar në temperaturën e dëshiruar dhe do të ndalojë gatimin.

Electrolux - Furrë - EOD6P71Z

Ekrani LED me kohëmatës cilëson temperaturën më të mirë

Ekrani LED sugjeron temperaturën e duhur bazuar në funksionin e gatimit që zgjidhni, kështu që nuk ka nevojë kurrë të hamendësoni se cila temperaturë është më e përshtatshmja për pjatën tuaj. Ende mund të rregulloni temperaturat në mënyrë manuale dhe të cilësoni kohët e fillimit dhe të ndalimit.

Electrolux - Furrë - EOD6P71Z

Pastrim pirolitik për xixëllim të vazhdueshëm

Mbajtja e furrës tuaj si e re nuk është punë e vështirë me funksionon tonë të zgjuar Pastrimi pirolitik. Ky sistem vetë-pastrues nxeh furrën në një temperaturë që e shndërron yndyrën dhe mbetjet e tjera në hi. Do të thotë se thjesht duhet të fshini pjesën e poshtme. Mos kaloni kurrë një ditë tjetër duke fërkuar.

Electrolux - Furrë - EOD6P71Z

Kurseni kohë me funksionin Nxehja e shpejtë

Funksioni ynë Nxehja e shpejtë sigurohet se furra është gati kur ju jeni. Me një kohë më të shkurtër të nxehjes paraprake krahasuar me nxehjen konvencionale, mund t’i shndërroni ato momente të lira në vakte që mbahen mend më shumë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone