Përfitimet

Hob2Hood® për leverdi të pastër

Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke siguruar nxjerrjen më të mirë bazuar në energjinë e zgjedhur në pianurë. Bën punën e vështirë që të mbani mendjen – dhe duart tuaja – te gatimi.

Mbajeni ajrin e kuzhinës të pastër me këtë Motor të aspiratorit të fuqishëm

Ky Motor i aspiratorit i fuqishëm, i përparuar siguron se kuzhina juaj mbetet pa tymra dhe erëra të gatimit të padëshiruara. Pastron ajrin shpejt dhe me efikasitet.

Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë

Gëzojuni ndriçimit të ekspertëve ndërsa gatuani. LEDlights tona përdorim shumë më pak energji sesa drita të tjera dhe sigurojnë shikueshmëri të shkëlqyeshme në kuzhinë, duke siguruar se gatuani me besim dhe shkathtësi më të madhe.

Filtër i yndyrës me performancë të lartë

Filtri i yndyrës me performancë të lartë mbron vazhdimisht ajrin në kuzhinën tuaj, duke e mbajtur atë të pastër. Kap me efikasitet yndyrën e krijuar nga gatimi. Dhe meqë mund të lahet plotësisht, jeta e aspiratorit tuaj zgjatet. Gëzojuni një kuzhine të freskët për edhe më shumë kohë.

Një proces gatimi më preciz

Një panel i hijshëm prej xhami konsolidon cilësimet e aspiratorit të furrës për ajrosje të shpejtë dhe të efektshme në kuzhinë. Precizion absolut me prekjen e një butoni.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone