Përfitimet

Mbajeni ajrin e kuzhinës të pastër me këtë Motor të aspiratorit të fuqishëm

Ky Motor i aspiratorit i fuqishëm, i përparuar siguron se kuzhina juaj mbetet pa tymra dhe erëra të gatimit të padëshiruara. Pastron ajrin shpejt dhe me efikasitet.

Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë

Gëzojuni ndriçimit të ekspertëve ndërsa gatuani. LEDlights tona përdorim shumë më pak energji sesa drita të tjera dhe sigurojnë shikueshmëri të shkëlqyeshme në kuzhinë, duke siguruar se gatuani me besim dhe shkathtësi më të madhe.

Filtër standard i yndyrës për një kuzhinë të pastër

Filtri ynë i besueshëm i yndyrës do të thotë se gjithnjë mund t’i gëzoheni një hapësire gatimi të pastër. Kur kërkohet një filtër i ri, mund të lahet ose zëvendësohet lehtësisht. Kuzhina juaj do të jetë e pastër për më gjatë.

Kontroll i aspiratorit me shtypjen e një butoni

Gëzojuni kontrollit të plotë të aspiratorit me shtypjen e një butoni. Thjesht shtypni për të rritur ose pakësuar fuqinë e aspiratorit, në mënyrë që të mund të përjetoni një mjedis të pastër të gatimit.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone