Sous-vide bags +120 to -40 Sous Vide bags E3OS1

Cook or preserve your ingredients

Can be used up to 120°C for cooking or down to -40°C for preservation.

Two sizes, fit for every flavour

25 + 25 bags per pack, 2 sizes - 30 x 20 cm and 35 x 25 cm.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 410x260x25
 • Thellësi mm: 25
 • Gjerësia mm: 260
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.8
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 705
 • EAN: 7332543522262
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 25
 • Gjerësia mm: 260
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.8
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 705
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 410x260x25
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 705
 • EAN: 7332543522262

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj