AirFry Tray Oven tray E9OOAF00

Crisp results in one go. No need to turn the food

AirFry is specially designed to heat food from all angles, removing the need to turn or flip during cooking. Enjoy crispy results, in every meal, without having to open the oven door.

More food cooked at once

Whether you're cooking fries or crisping courgettes, our AirFry tray makes sure you can cook more at once. The large tray's design allows air to circulate and heat food from above and below, making sure everything is ready at the same time.

Simple cooking solutions, for any XXL oven

The AirFry tray works with any XXL oven, so you can enjoy crisp results in your favourite foods. Simply place the tray on an oven shelf using the Pizza or True Fan Cooking function, and wait for delicious results.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 25x465x385
 • Thellësi mm: 385
 • Gjerësia mm: 465
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.63
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 980 164
 • EAN: 7332543708901
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 385
 • Gjerësia mm: 465
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.63
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 980 164
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 25x465x385
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 980 164
 • EAN: 7332543708901

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj