Cookware kit ELECTROLUX Casserole Set E3SS

Handles the heat on any hob

Whether cooking on induction, radiant or gas, the stainless steel in our pans is designed so that you can confidently use them on any hob.

The basis for better cooking

Our pans heat up effectively thanks to a thick, stable base. The design provides a direct connection with induction hobs – ensuring even heat distribution, every time.

Cook and clean, conveniently

Our frying pan's non-stick surface means you can cook without needing to add excess oil or butter. The coating also gives you a convenient cleaning – spotless with a single wipe.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 1x1x1
 • Thellësi mm: 1
 • Gjerësia mm: 1
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 821
 • EAN: 7332543584079
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: Cookware kit ELECTROLUX
Instalimi
 • Thellësi mm: 1
 • Gjerësia mm: 1
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 3.6
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 821
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 1x1x1
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 821
 • EAN: 7332543584079

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj