Përfitimet

FAST AND EVEN HEAT

All ingredients are grilled evenly wherever you place them as the heat is distributed fast and across the full grill. Making for perfect results, every time.

LESS OIL, LEANER COOKING

Less oil can be used thanks to the non-stick coating giving you healthier food without compromising on tastes and chargrilled textures.

EASY TO CLEAN

The non-stick coating makes for effortless cleaning so you can spend more time with family and friends.

FITS ALL HOB TYPES

The Plancha grill fits perfectly with your induction hob and can be used on all other hob types too.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj