Në Suedi, ne i projektojmë produktet në mënyrë aq intuitive saqë nuk është nevoja të mendoheni. Thjesht mund t'i shijoni.

Shijoni gatimin.
Shijoni ushqim me shije të shkëlqyer.
Shijoni kohën me personat që kanë më shumë rëndësi.

Tree house patio
Two people in woods

Prezantojmë gatimin intuitiv

Aspiratorët tanë funksionojnë pa zhurmë mbi pianurat që e dinë temperaturën ideale për recetën tuaj, furrat tona e dinë se kur duhet shtuar sasia e duhur e avullit për ta bërë çdo ushqim më të shijshëm,

dhe lavastoviljet tona kanë një kosh të heqshëm në mënyrë që të mund t'i mbushni dhe t'i zbrazni me lehtësi - ky është gatimi intuitiv.

Guy in chair
Nature

"Intuitive, nënkupton diçka që është krejtësisht e pandërprerë dhe e lehtë për t'u kuptuar."

Simon Bradford - Drejtor i Dizajnit për Evropën pranë Electrolux

Hands-free help in the kitchen

Electrolux ovens with connectivity provide new levels of functionality and convenience when cooking, including voice control when connected to your Google Assistant.

Google Assistant
Hands in bowl

Gama intuitive Electrolux

For better living. Designed in Sweden.