Përfitimet

SteamBake për pjekje të shijshme

SteamBake ju lejon të krijoni rezultate të stilit të furrës në shtëpinë tuaj, me prekjen e një butoni. Lagështia lejon që brumi të ngrihet plotësisht, duke krijuar pjesë të brendshme të buta, ndërsa nxehtësia e thatë krijon kore të pasura, me shkëlqim. Gëzojuni jo vetëm pjekjeve të shijshme por edhe pulë të pjekut të mahnitshme dhe peshk që leskërohet. 

Pastrimi katalitik – pastron furrën për ju

Funksionaliteti i Pastrimit katalitik në furrën tuaj të veçuar ndihmon në shmangien e formimit të pluhurit dhe yndyrave. Teknologjia me vetëpastrim automatikisht fillon të punojë kur temperatura e furrës arrin 250°C, duke e bërë pastrimin pa mundim.

Cilësime precize me ekranin tonë LED të kohëmatësit

Është e lehtë të ruani renditjen e pjatave tuaja me ekranin tonë LED të kohëmatësit. Mund të cilësoni lehtësisht kohë të sakta të gatimit dhe të mbikëqyrni pjatat ndërsa gatuhen. Ju jep kontroll të plotë të furrës, në mënyrë që të çlironi aftësitë tuaj krijuese të kuzhinës. 

Gatim i shpejt dhe efikas, i Barabartë

Sistemi ynë i Gatimit të barabartë qarkullon nxehtësi anembanë furrës, duke siguruar se gjithçka gatuhet në mënyrë të barabartë. Gjithçka pa nevojën për të kthyer pjatat tuaja. Teknologjia jonë do të thotë se furra juaj nxehet më shpejt duke ju kursyer kohë dhe energji.

Përdorni skarën për rezultate të arta

Nga pastërma derri te mocarela flluskuese, merrni më shumë nga skara juaj se kurrë ndonjëherë.  E përsosur për krahë krokante të pulës dhe hallumi që shkrihet në gojë. 

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone