Përfitimet

Shkrini butësisht në sirtarin e ngrohjes

Shkrini ushqim me kujdes duke përdorur sirtarin tonë të ngrohjes, për rezultate të shkëlqyeshme. Ndryshe nga përdorimi i mikrovalës, nxehtësia e butë ruan shijen dhe teksturën. Për ushqim aq të shijshëm sa ditën që e ngritë.

Ngrini dhe kontrolloni brumin me sirtarin e ngrohjes

Gëzojuni rezultateve të dyqanit të bukës me sirtarin tonë të ngrohjes. Vegla profesionale përdor nxehtësi të butë dhe kontrollon brumin tuaj, duke krijuar teksturën dhe formën e duhur te bukët tuaja. Për rezultate të shijshme në mënyrë të vazhdueshme.

Electrolux - Ngrohëse pjatash - KBD4Z

Nxehje e barabartë me sirtarin tonë të ngrohjes

Sirtari ynë i ngrohjes siguron se çdo pjatë mbahet në një temperaturë të barabartë. Falë sistemit të qarkullimit të ajrit, mund të keni besim se çdo kafshatë do të jetë e ngrohtë dhe e shijshme. I përsosur kur jeni duke ofruar disa pjata të ndryshme, në kohë të ndryshme.

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone