Shkarko

Aplikacioni My Electrolux

Zgjedhja e një recete nga aplikacioni My Electrolux në një tablet

Plot me veçori të shijshme

Shfletoni qindra receta plot shije duke përdorur avull dhe teknika sous-vide. Kërkoni receta sipas kuzhinës, substancave alergjike, dietës apo përbërësve që ju zgjidhni. Po gatuani ushqimet e preferuara të gjyshes? Përdorni kalkulatorin tonë të gatimit për të gjetur cilësimet e duhura dhe moderne të furrës. Ju mund të shtoni gjithashtu nuancat tuaja te recetat, mund të ruani të preferuarat tuaja dhe mund t’i ndani në median sociale. Pse të mos krijoni dhe të ndani edhe listën tuaj të blerjeve?

Seksioni i rrobave në aplikacionin My Electrolux në një tablet

Një aplikacion që kujdeset

Zbuloni mënyrën më të mirë për t’u kujdesur për rrobat tuaja të preferuara - duke përfshirë edhe se si të trajtoni njollat. Sigurohuni që detergjenti që përdorni është më i miri për këtë punë, që rrobat tuaja ta ruajnë gjallërinë e tyre. Ne kemi trajtuar etiketat e kujdesit, në mënyrë që ju më në fund të kuptoni se çfarë kuptimi kanë. Dhe mund të zgjidhni disa këshilla për t’i mbajtur pajisjet tuaja në gjendje optimale për larje dhe tharje të shkëlqyer për vite të tëra.

Seksioni i produkteve në aplikacionin My Electrolux në një tabletë

Merrni më shumë nga Electrolux

Përdorni aplikacionin për të regjistruar pajisjet tuaja dhe aksesoni informacione dhe shërbime të përshtatura për ju. Manualët e përdorimit janë të disponueshëm për shkarkim dhe mund të aksesoni guidën e ndreqjes së problemeve në internet, ose shërbimet e mbështetjes nga Electrolux. Ju mund të eksploroni madje edhe informacione rreth kurseve të gatimit nga Electrolux (të disponueshme në disa vende).