Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8FN248PS

Pastroni me efikasitet në 30ºC, kurseni 30% të energjisë*

Programi ynë UltraWash ofron performancë të shkëlqyer të pastrimit dhe kujdes të përmirësuar për ngarkesat tuaja ditore, të gjitha nën një orë. Më pak energji e konsumuar nga pastrimi i përsosur në temperatura më të ulëta, e mundësuar nga teknologjia jonë e përzierjes paraprake. Duke ruajtur cilësinë e rrobave tuaja për më gjatë.

*Me programin UltraWash, pastroni plotësisht në 30ºC dhe kurseni më shumë se 30% të energjisë krahasuar me një program pambuku 40ºC.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8FN248PS

Pastrim efikas në larje të shpejta dhe të ftohta me sirtarin UniversalDose*

Sirtari unik UniversalDose përdor rrjedhje uji të përshtatura për të zbutur dhe shpuar kapsulat PODS®, duke i aktivizuar ato 60% më shpejt në krahasim me përdorimin në kazan. Duke i dhënë fuqi shtesë heqjes së njollave në larjet e ftohta dhe të shpejta 1-orëshe, duke u kujdesur për rrobat tuaja dhe planetin.*

*Analiza e brendshme duke përdorur një program një-orësh për pambuk 30°C, krahasuar PODS® në sirtarin UniversalDose kundrejt PODS® në kazan.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8FN248PS

Një e treta më pak rrudha*

Rrobat dalin nga kazani me më pak rrudha falë sistemit tonë SteamCare. Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat zbuten dhe rrudhat pakësohen me një të tretën. Pa u ekspozuar ndaj nxehtësisë së hekurosjes së rregullt, rrobat duken më të mira për më gjatë.

*Krahasuar me të njëjtën makineri pa Sistemin SteamCare.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8FN248PS

Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8FN248PS

Shtoni avull për pastërti të vërtetë

Programi i larjes në 60ºC AntiAllergy Vapor siguron avull në fund të ciklit, për t'u dhënë rrobave tuaja një pastërti higjienike dhe efikase. Kjo ndihmon në pakësimin e baktereve dhe alergjenëve nga rrobat tuaja dhe ndihmon për higjienën më të mirë të rrobave.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone