• Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 8
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2 high
 • Thellësia (mm) 599
 • UltraCare UltraCare
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 8
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -50%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 97,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
Specifikimi
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1400 rpm
 • Kapaciteti i larjes: 8 kg
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Steam Cashmere, Steam FreshScent, Centrifuga/Shkarkimi, Shplarja, Duvet, Rapid 14min, Outdoor, Denim, UltraWash, Wool\Silk
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologji Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesëss
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kyçi për fëmijët
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 8
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1400
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 305
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 270
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 270
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 51
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 75
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 52
 • Drum volume: 55
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Permanent Magnet
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 257
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 847x597x576
 • Depth max, mm: 599
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++ -50%
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 97,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0.3
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 10999
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 555 806
 • Product Type: Front loaded WM
 • Nordic_Laundry_SteamProgram: Yes
 • Display type: Big LED
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.45
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 555 806
 • Bar code: 7332543634125

Front loaded WM PerfectCare 800 WM EW8F148B

Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8F148B

Clean efficiently at 30ºC, save 30% energy*

Our UltraWash programme offers great cleaning performance and improved care for your daily loads, all in under one hour. Less energy consumed by perfect cleaning at lower temperatures, made possible by our pre-mixing technology. Preserving the quality of your clothes for longer.

*With the UltraWash programme, you thoroughly clean at 30ºC and save more than 30% energy compared to a 40ºC cotton programme.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8F148B

Fabrics look like new for twice as long*

Our SensiCare system automatically adjusts the programme’s settings to suit the size of the load. Smart sensors reduce the time, water and energy used, meaning even small loads are washed with precision. For an effective clean without any risk of wear and tear.

*Test of colour fastness performed by Ritex. Test no. 15CR00099 in December 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8F148B

A third less creases*

Clothes emerge from the drum with less wrinkles thanks to our SteamCare system. By adding steam to the end of the wash, fibres are relaxed, and wrinkles are reduced by a third. Without being exposed to the heat of regular ironing, clothes look better for longer.

*Compared to the same machine without SteamCare System.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW8F148B

Fresh clothes with 96% less water*

Enjoy that just-washed feeling with a fraction of the water. By refreshing your favourite clothes with steam, you can save over 40L of water per cycle, which will help to extend the lifetime of garments. And for an extra boost of freshness, just add fragrance.

*Use steam to refresh clothes and save more than 40l of water per cycle, tested on 1kg delicate garments using the FreshScent programme compared to using the Delicates programme.

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S
Front loaded WM PerfectCare 600

Our PerfectCare 600 slim washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing garments from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even your...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 449
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F249S
Front loaded WM PerfectCare 700 WM

With the innovative SteamCare System in our PerfectCare 700 washing machine, you can end each wash with a gentle whoosh of steam, reducing wrinkles by a third. Helping to achieve a smoother finish without the heat of regular ironing.

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Thellësia (mm) 658
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F341S
Front loaded WM PerfectCare 600

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj