Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F348PSE

Një e treta më pak rrudha*

Rrobat dalin nga kazani me më pak rrudha falë sistemit tonë SteamCare. Duke shtuar avull në fund të larjes, fibrat zbuten dhe rrudhat pakësohen me një të tretën. Pa u ekspozuar ndaj nxehtësisë së hekurosjes së rregullt, rrobat duken më të mira për më gjatë.

*Krahasuar me të njëjtën makineri pa Sistemin SteamCare.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F348PSE

Pastrim efikas në larje të shpejta dhe të ftohta me sirtarin UniversalDose*

Sirtari unik UniversalDose përdor rrjedhje uji të përshtatura për të zbutur dhe shpuar kapsulat PODS®, duke i aktivizuar ato 60% më shpejt në krahasim me përdorimin në kazan. Duke i dhënë fuqi shtesë heqjes së njollave në larjet e ftohta dhe të shpejta 1-orëshe, duke u kujdesur për rrobat tuaja dhe planetin.*

*Analiza e brendshme duke përdorur një program një-orësh për pambuk 30°C, krahasuar PODS® në sirtarin UniversalDose kundrejt PODS® në kazan.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F348PSE

Pëlhurat duken si të reja për dy herë më shumë*

Sistemi ynë SensiCare rregullon automatikisht cilësimet e programit për t'iu përshtatur madhësisë së ngarkesës. Sensorë inteligjentë pakësojnë kohën, ujin dhe energjinë e përdorur, që do të thotë se edhe ngarkesat e vogla lahen me precizion. Për një pastrim efektiv pa asnjë rrezik konsumimi.

*Analiza e qëndrueshmërisë së ngjyrave e kryer nga Ritex. Analiza nr. 15CR00099 në dhjetor 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F348PSE

Rroba të freskëta me 96% më pak ujë*

Gëzojuni asaj ndjenje të sapo-larjes me një pjesë të ujit. Duke rifreskuar rrobat tuaja të preferuara me avull, mund të kurseni mbi 40L ujë për cikël, gjë që do të ndihmojë në zgjatjen e jetëgjatësisë së veshjeve. Dhe për një nxitje shtesë freskie, thjesht shtoni aromë.

*Përdorni avull për të freskuar rrobat dhe për të kursyer më shumë se 40 l ujë për cikël, analizuar në 1 kg veshje delikate duke përdorur programin FreshScent në krahasim me përdorimin e programit Delikate.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F348PSE

Heq më shumë se 99,99% të baktereve dhe viruseve* nga rrobat

Programi Avulli kundër alergjisë është certifikuar nga Swisstest se heq më shumë se 99,99% të baktereve dhe viruseve* nga veshjet. Duke kombinuar një larje 60°C dhe avull, rrobat bëhen më higjienike dhe të pastra me pakësim të alergjenëve.

* Analizuar për Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa dhe MS2 Bacteriophage në analizën e jashtme të kryer nga Swisstest Testmaterialien AG më 2021 (Raporti i analizës nr. 202120117)

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone