Përfitimet

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S427WI

Fabrics look like new for twice as long*

Our SensiCare system automatically adjusts the programme’s settings to suit the size of the load. Smart sensors reduce the time, water and energy used, meaning even small loads are washed with precision. For an effective clean without any risk of wear and tear.

*Test of colour fastness performed by Ritex. Test no. 15CR00099 in December 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S427WI

Every fibre reached, every item softer

Our SoftPlus Option pre-soaks and distributes clothing evenly. Ensuring every fibre is reached and that every item in the load feels soft and smells fresh for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S427WI

Add steam for truly clean

The AntiAllergy Vapor 60ºC washing programme provides steam at the end of the cycle, to give your clothes a hygienic and efficient clean. This helps reduce bacteria and allergens from your clothes, and supports better laundry hygiene.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S427WI

Less energy, more time

Our Eco TimeManager let you adjust the length of the wash cycle to the time you have available. Saving you both time and energy with absolutely no compromise on the thorough wash your clothes receive.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S427WI

Big on clothing care, slim in size

Keep your clothes looking and feeling sensational with the slim washing machine from Electrolux. Its flexible design saves you space, fitting into areas too small for standard-sized appliances. And with no compromise on care, you still enjoy great results, every time you clean your favourites.

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S
Front loaded WM PerfectCare 600

Our PerfectCare 600 slim washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing garments from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even your...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 449
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F249S
Front loaded WM PerfectCare 700 WM

With the innovative SteamCare System in our PerfectCare 700 washing machine, you can end each wash with a gentle whoosh of steam, reducing wrinkles by a third. Helping to achieve a smoother finish without the heat of regular ironing.

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Thellësia (mm) 658
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F341S
Front loaded WM PerfectCare 600

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj