• Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 490
 • SensiCare SensiCare

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 174,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
Specifikimi
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1400 rpm
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Rapid 14min, Shplarja, Centrifuga/Shkarkimi, Anti Allergy Vapour, Baby, Të mëndafshtat, Të leshtat, Sportive, Outdoor, Denim
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologji Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesëss
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kyçi për fëmijët
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1400
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 220
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 185
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 180
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 58
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 78
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 52
 • Drum volume: 50
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Universal
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 213
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 845x595x450
 • Depth max, mm: 490
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 174,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 10499
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 340 363
 • Product Type: Front loaded WM
 • Connectivity: No
 • Nordic_WM_AutoDose: No
 • Nordic_Laundry_SteamProgram: No
 • Display type: Medium LED
 • Balance control: Yes
 • Det. dispenser compartments no: SHORT 3
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 340 363
 • Bar code: 7332543623235

Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore EW6S347S

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S

Fabrics look like new for twice as long*

Our SensiCare system automatically adjusts the programme’s settings to suit the size of the load. Smart sensors reduce the time, water and energy used, meaning even small loads are washed with precision. For an effective clean without any risk of wear and tear.

*Test of colour fastness performed by Ritex. Test no. 15CR00099 in December 2015.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S

Every fibre reached, every item softer

Our SoftPlus Option pre-soaks and distributes clothing evenly. Ensuring every fibre is reached and that every item in the load feels soft and smells fresh for longer.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S

Add steam for truly clean

Our Anti-Allergy Vapour combines water vapour with a high-performance wash programme to remove bacteria from garments.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S

Less energy, more time

Our Eco TimeManager let you adjust the length of the wash cycle to the time you have available. Saving you both time and energy with absolutely no compromise on the thorough wash your clothes receive.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S

Big on clothing care, slim in size

Keep your clothes looking and feeling sensational with the slim washing machine from Electrolux. Its flexible design saves you space, fitting into areas too small for standard-sized appliances. And with no compromise on care, you still enjoy great results, every time you clean your favourites.

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Using the correct water hose is essential to a safe and reliable system. This high quality cold-w...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F249S SteamCare
Front loaded WM PerfectCare 700 Lavatriçe me hapje ballore

With the innovative SteamCare System in our PerfectCare 700 washing machine, you can end each wash with a gentle whoosh of steam, reducing wrinkles by a third. Helping to achieve a smoother finish without the heat of regular ironing.

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Thellësia (mm) 658
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F341S SensiCare
Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F421B SensiCare
Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1200
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj