• Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1200
 • Niveli i dizajnit TC4
 • Thellësia (mm) 578

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Front loaded WM
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 171,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
Specifikimi
 • Shpejtësia maksimale e centrifugës: 1200 rpm
 • Kapaciteti i larjes: 7 kg
 • Program i dizenjuar për të mëndafshtat me larje delikate dhe cikël të përshtatur centrifuge
 • Programet e larjes: Ndezur/Fikur, Eco 40-60, Cottons, Sintetiket, Delicates, Express Care, Rapid 30min, Rapid 14min, Centrifuga, Shkarkimi, Shplarja, Anti Allergy, Duvet, Sportive, Wool\Silk
 • Kontroll jashtë balance i ngarkesës së kazanit
 • Teknologji Fuzzy Logic, duke iu përshtatur ngarkesëss
 • Opsion i vonesës në nisje
 • Sistem shplarjeje anti-shkumë
 • Kyçi për fëmijët
 • Këmbët: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Mbrojtje kundra rrjedhjes së ujit
Performanca
 • Kapaciteti i larjes (kg): 7
 • Spin drying efficiency (2010/30/EC): B
 • Max. spin speed (rpm) (2010/30/EC): 1200
 • Declared programme (2010/30/EC): Std cotton 60 half & full load;Std cotton 40 half load
 • Progr. time Std. Cotton 60°C (min): 250
 • Progr. time Std. Cotton 60°C, half load (min): 204
 • Progr. time Std. Cotton 40°C, half load (min): 189
 • Washing noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 58
 • Spinning noise (dB(A) re 1 pW) (2010/30/EC): 79
 • Moisture % after max. spin (2010/30/EC): 53
 • Drum volume: 53
 • Performanca e larjes: A
 • Motor system: Universal
Instalimi
 • Installation: Me qëndrim të lirë
 • Ngjyra: E bardhë
 • Inlet hose type of: Standard cold
 • Inlet hose length: 130
 • Outlet hose length: 145
 • Wheels: 4 këmbëza të rregullueshme
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 850x600x570
 • Depth max, mm: 578
Energjia
 • Energy efficiency (2010/30/EC): A+++
 • Energy cons. annual (kWh) (2010/30/EC): 171,0
 • Off mode power cons. (W) (2010/30/EC): 0,48
 • Water cons. annual (l) (2010/30/EC): 9499
 • Left-on mode duration (min) (2010/30/EC): 5
 • Ngarkesa e lidhur (W): 2200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 914 912 482
 • Product Type: Front loaded WM
 • Connectivity: No
 • Nordic_WM_AutoDose: No
 • Nordic_Laundry_SteamProgram: No
 • Display type: BF digit display
 • Balance control: Yes
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.8
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 914 912 482
 • Bar code: 7332543684472

Front loaded WM TimeCare 500 Lavatriçe me hapje ballore EW2F672S

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW2F672S

AutoSense for automatic washing adjustments

The AutoSense function adapts to your needs to provide excellent fabric care. This function adjusts the washing time, water and energy consumption depending on the size of the load. For complete laundry care without wasting resources.

Soft Drum, for gentle laundry care

The Soft Drum is designed to handle your clothes with complete care. Gentle water jets lift and protect laundry during the wash, while the special pattern in the drum stops fabrics getting stretched or damaged during spin cycles.

Laundry that works around you with Delay Start

The Delay Start function gives you control over your laundry. You can postpone the start time of your washing cycle, so that clothes aren’t left sitting in the drum for hours. Now you can experience laundry that works around you.

Change settings with intuitive Touch Control

Enjoy intuitive control over your washing machine with our Touch Controls. Easily manage settings and start washing loads at the touch of a button.

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW2F672S

No filter cleaning needed with AutoClean

AutoClean system filters particles from washing cycles, collecting small objects in the door’s rubber lip. It even cleans itself*, meaning less time on maintenance and more time for you. *Intended for normal household use only, read user manual for best maintenance.

Aksesorët

Delicate fabric can suffer wear and tear when they rub against other laundry during a washing cyc...

This drain hose provides a neat and compact fit for dishwashers and washing machines. Adjustable ...

Produktet e tjera

Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6S347S SensiCare
Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore

Our PerfectCare 600 slim washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing garments from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even your...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 7
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 490
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW7F249S SteamCare
Front loaded WM PerfectCare 700 Lavatriçe me hapje ballore

With the innovative SteamCare System in our PerfectCare 700 washing machine, you can end each wash with a gentle whoosh of steam, reducing wrinkles by a third. Helping to achieve a smoother finish without the heat of regular ironing.

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 9
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC2
 • Thellësia (mm) 658
 • Sistemi SteamCare Sistemi SteamCare
 • SensiCare SensiCare
Electrolux - Lavatriçe me hapje ballore - EW6F341S SensiCare
Front loaded WM PerfectCare 600 Lavatriçe me hapje ballore

Our excellent PerfectCare 600 washing machine with SensiCare System adjusts the length of the programme to the size of the load, using less energy and water and preventing any item from being washed for too long. Enabling the most economical cycles for even...

 • Kapaciteti me ngarkesë të plotë (kg) 10
 • Shpejtësia maks. e centrifugimit 1400
 • Niveli i dizajnit TC3
 • Thellësia (mm) 660
 • SensiCare SensiCare

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj