Perfect Care Ultrasonic Stain Removal Pen Ultrasonic Stain Removal Pen E4WMSTPN1

Extra care with ultrasound

The Ultrasonic Stain Remover Pen makes targeting spills and stains effortless. When used with water and detergent, ultrasound technology sends tiny vibrations through the fibres of your clothing, loosening stains particle by particle. So when washed, your clothes are effectively treated.

Pre-treat for clean

With the Ultrasonic Stain Remover Pen, clothes emerge cleaner after washing cycles. From ink stains to drink spillages, ultrasound technology takes care of them. Simply pre-treat each stain with the pen and expect effective results.

Gentle stain removal

The Ultrasonic Stain Remover Pen is gently applied to stained fabrics, avoiding fibers being exposed to the harshness of handwashing. So your clothes look and feel great for longer.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 170x60x60
 • Thellësi mm: 60
 • Gjerësia mm: 60
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 809
 • EAN: 7332543609055
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Accessory Type: N/A
Instalimi
 • Thellësi mm: 60
 • Gjerësia mm: 60
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 0.5
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 902 979 809
 • Product Installation: Free_Standing
 • Nordic_Dimensions_Accessory: 170x60x60
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 902 979 809
 • EAN: 7332543609055

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj