Blender kielichowy Explore 7 Hand mixer E7CB1-8SSM

Electrolux - Hand mixer - E7CB1-8SSM

Tailored recipe programmes

Pre-programmed recipe settings for desired results - from crushing to liquidising, from soups to drinks.

Electrolux - Hand mixer - E7CB1-8SSM

Unique pulse

Unlike other compact blenders, Explore 7 Compact Blender offers a range of pulse options at different speeds to give you just the right textures for each and every recipes.

Electrolux - Hand mixer - E7CB1-8SSM

Take-away bottle

Enables fruit and vegetables to be perfectly blended directly into a dedicated take-away bottle for grab-and-go juices and smoothies.

Electrolux - Hand mixer - E7CB1-8SSM

Easy cleaning

Both jar and blades are diswasher safe for an easy, effortless clean. The touch button interface is easy to wipe off with a damp cloth.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 375
 • Gjerësia mm: 166
 • Thellësi mm: 252
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Butoni i pulsit: Po
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • 2 speed settings: For selected the desired speed related to the processing food
 • Pulse button: Pulse button is placed on the front of the blender and blends the ingredients as long as it is pushed in.
Performanca
 • Fuqia W: 900
Instalimi
 • Lartësia totale: 375
 • Gjerësia mm: 166
 • Thellësi mm: 252
 • Ngjyra: Soft Sand
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 354
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Butoni i pulsit: Po
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
 • Jug Capacity: 0.6
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 354
 • Bar code: 7332543625239

Produktet e tjera

Electrolux - Hand mixer - EHM3300
Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer

With the multiple speed settings and easy to handle tools, let your creativity lead you.

Electrolux - Hand mixer - ESM3300
Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer

The Love Your Day Stand Mixer gives you the essentials with which you can transform fresh ingredients into freshly baked dishes. All made at home.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj