Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer EHM3310

Easy cleaning

Dishwasher whisks and hooks in order not to make the cooking process any less pleasant.

Versatile tools

Eject button for the metal hooks for an easy handle and preparation of cakes and cookies dough.

Power at hand

Powerful Turbo function and 450W strong motor to count on.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 150
 • Gjerësia mm: 201
 • Thellësi mm: 96
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 5
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Traditional whisk: For adapting the appliance to all desired recipes.
 • 2 kanxha brumi: Mbajtëset e brumit prej inoksi për të përpunuar të gjithë llojet e ushqimeve të forta
 • 5 speed settings: Regulate the speed in five settings.
Performanca
 • Fuqia W: 450
Instalimi
 • Lartësia totale: 150
 • Gjerësia mm: 201
 • Thellësi mm: 96
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 013 296
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 013 296
 • Bar code: 7332543594221

Produktet e tjera

Electrolux - Hand mixer - EHM3300
Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer

With the multiple speed settings and easy to handle tools, let your creativity lead you.

Electrolux - Hand mixer - ESM3300
Mikser ręczny Love your day collection Hand mixer

The Love Your Day Stand Mixer gives you the essentials with which you can transform fresh ingredients into freshly baked dishes. All made at home.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj