Mikser ręczny Love your day collection ESM3310

Përfitimet

Electrolux - Hand mixer - ESM3310

Create more with the 2 in 1 stand mixer

The mixer can be detached from the bowl, giving your more control when you need to quickly whisk, whip or mix smaller quantities.

Electrolux - Hand mixer - ESM3310

Tasty pastries

Baking is easier than ever. The mixer comes with rotating bowl and steel dough hooks, so preparing tasty dough is as easy as pressing a button.

Electrolux - Hand mixer - ESM3310

Easy is now even easier

The self rotating bowl, means that you can leave the mixer alone, and the mixing result would be as good as done by hand.

Electrolux - Hand mixer - ESM3310

For a wide variety of recipes

The mixer comes with a set of whisk and dough hooks, so you can create fresh cakes and pastries from scratch.

Electrolux - Hand mixer - ESM3310

Dishwasher-safe whisks and hooks

All accessories are dishwasher-safe, so the clean up is a breeze, giving you more time to enjoy your tasty creations.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Lartësia totale: 309
 • Gjerësia mm: 219
 • Thellësi mm: 366
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Traditional whisk: For adapting the appliance to all desired recipes.
 • 2 speed settings: For selected the desired speed related to the processing food
Performanca
 • Fuqia W: 450
Instalimi
 • Lartësia totale: 309
 • Gjerësia mm: 219
 • Thellësi mm: 366
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E zezë
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 910 280 541
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Blades: Stainless steel
 • Mini Chopper: No
 • Settings: 2
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 910 280 541
 • Bar code: 7332543484577

Produktet e tjera

Electrolux - Hand mixer - EHM3300
Mikser ręczny Love your day collection

With the multiple speed settings and easy to handle tools, let your creativity lead you.

Electrolux - Hand mixer - ESM3300
Mikser ręczny Love your day collection

The Love Your Day Stand Mixer gives you the essentials with which you can transform fresh ingredients into freshly baked dishes. All made at home.

Electrolux - Hand mixer - EHM3310
Mikser ręczny Love your day collection

With the multiple speed settings and easy to handle tools, let your creativity lead you.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj