Përfitimet

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L

Çdo gotë e sigurt dhe pa njolla me GlassHolder

GlassHolder i vendosur në raftin e poshtëm të pjatalarëses është një vend i sigurt për edhe gotat tuaja të gjata me fron. Mund të mbajë deri në 4 gota me fron dhe mund të rregullohet për të mbajtur gjerësi të ndryshme.

Larje e qëndrueshme e pjatave me lehtësi

Zgjidhje të qëndrueshme me lehtësi. Përdorni rrëshqitësin në ekranin me prekje QuickSelect për të zgjedhur kohën e preferuar të ciklit dhe Ecometer tregon programin më të qëndrueshëm për të kursyer energji dhe ujë përmes shiritave të gjelbër intuitivë.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L

Të gjitha takëmet tuaja, të lara me një kalim me MaxiFlex

Sirtari MaxiFlex është krijuar për të mbajtur takëmet dhe mjetet e formave dhe madhësive të ndryshme. Pavarësisht nëse janë të mëdha ose me formë të sikletshme, ndarëset e personalizueshme dhe sirtari i thellë do të thonë se gjithçka mund të ngarkohet me lehtësi.

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L

Informacion në heshtje, Rreze në dysheme

Sistemi i informacionit me ndriçim Rreze në dysheme e mban kuzhinën tuaj të qetë. Në vend të një alarmi të fortë që mund të mbytet nga zhurma e sfondit, pjatalarësja jonë ju tregon qartë gjendjen e saj duke projektuar një pikë në dysheme. E kuqe kur është duke funksionuar dhe jeshile kur ka përfunduar. 

Electrolux - Dishwasher 60 cm - EEG48300L

SatelliteClean®. Pastrim i plotë. Pa përdorur ujë shtesë

Pjatat dalin pa njolla me SatelliteClean®—performanca është deri në 3 herë më mirë sesa pjatalarëse standarde. Falë krahut me rrotullim të dyfishtë që vazhdimisht ndryshon këndin e spërkatjes, edhe artikujt e mëdhenj pastrohen thellësisht.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone