Piekarnik parowy 900 SteamPro Furrë me avull KOAAS31WX

Electrolux - Furrë me avull - KOAAS31WX

Steamify®, your steam assistant

Our Steamify® function makes creating delicious dishes even easier. Enter the cooking temperature that you would usually use and the oven automatically adjusts settings, meaning your food is steamed to perfection. For healthier, tastier food, meet our steam expert.

Electrolux - Furrë me avull - KOAAS31WX

Perfect the art of sous-vide

"Unlock excellence and sous-vide at home. Accurately controlled temperatures are the key to sous-vide, and thanks to our precise technology, they are now simple to achieve. Vacuum-sealed bags enhance flavours, while steam preserves taste and nutrients. "

Electrolux - Furrë me avull - KOAAS31WX

Delicious meals made easy with connectivity

Experience true cooking assistance with Connected Cooking. Remotely set and change the time and temperature of the oven. Enjoy the convenience of controlling the cooking progress even from outside of the kitchen.

Electrolux - Furrë me avull - KOAAS31WX

Precision cooking with our Food Sensor

Thanks to our Food Sensor, you can achieve perfect results every time. It lets you monitor the cooking process by measuring the core temperature of the food. It will even let you know when your food has been cooked to the desired temperature and stop cooking.

Electrolux - Furrë me avull - KOAAS31WX

Touch Display, for expert assistance

Our Touch Display provides an intuitive experience, giving you greater control over oven cooking. Scroll through menus of food categories, from meats and fishes, to desserts and sweets. And enjoy perfectly cooked dishes, every time.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Installation: Inkaso
 • Connectivity: Wi-Fi
 • Ngjyra: Inoks
 • Oven control type: Dynamic Touch
 • Included fittings: TR1LFSTV, Water hardness teststrip
 • Cooking: Fan + Ring + Steam
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar, 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Set punched + unpunched stst pan
Specifikimi
 • Furrë inkaso
 • Ekran furre shumë-gjuhësh
 • Funksionet e gatimit të furrës: Vatra + ventilatori
 • Programe automatike të peshës
 • Funksioni i memories për cilësimet e përdorura më shpesh
 • Sonda e mishit
 • Rregullim elektronik i temperaturës
 • Propozim automatik i temperaturës
 • Funksioni për nxehjen e shpejtë të furrës
 • Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje
 • Funksioni i zgjatjes së kohës
 • Funksion i fikjes automatike të furrës
 • Tregues i nxehtësisë së mbetur
 • Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar, 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Set punched + unpunched stst pan
 • Derë e lehtë për t'u pastruar
 • Ventilatori ndalon kur hapet dera
 • Funksion elektronik sigurie për Kyçin ndaj Fëmijëve : The Child Lock function prevents an accidental operation of the appliance.
 • Ndriçim prej halogjeni i furrës
 • Furra ndriçohet automatikisht kur hapet dera
 • Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.
Performanca
 • Cleaning top oven: Steam
 • Temperature range: 30°C - 230°C
 • Noise power in dB(A) - Top Oven.: 53
 • Volumi i përdorur (L): 70
 • Largest surface area cmý - Top Oven: 1424
Instalimi
 • Installation: Inkaso
 • Ngjyra: Inoks
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Lloji i prizës: Schuko
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 40.5
 • Lartësia totale: 594
 • Gjerësia mm: 595
 • Thellësi mm: 567
 • Built in height mm: 590
 • Built in width mm: 560
 • Built in depth mm: 550
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3500
 • Max power grill - Top Oven: 2300
 • Lamp power - Top Oven: 65
 • Energy efficiency class: A++
 • SecGenEConskWhCM: 0.99
 • Fan Forced - Energy consumption, kWh/cycle: 0.52
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 944 184 821
 • Connectivity: Wi-Fi
 • Oven control type: Dynamic Touch
 • Included fittings: TR1LFSTV, Water hardness teststrip
 • Cooking: Fan + Ring + Steam
 • Trays type - Top Oven: 1 tavë për kek me veshje gri të emaluar, 1 tavë për kullim me veshje gri të emaluar, 1 Set punched + unpunched stst pan
 • Grids type - Top Oven: 2 Rafte teli prej inoksi
 • Runners - Top Oven: Grid Runners Easy Entry, Stainless steel
 • Microwave power - Top Oven: 0
 • Bottom element power - Top Oven: 1000
 • Nordic_OV_SoftClosing: Yes
 • Nordic_OV_Steamify: Yes
 • Top element power - Top Oven: 0
 • Grill element power - Top Oven: 2300
 • Ring element power - Top Oven: 2400
 • Oven light - Top Oven: 2, Side halogen, Top halogen
 • Connectivity: Wi-Fi
 • Voltazhi: 230
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 944 184 821
 • Bar code: 7332543661039

Aksesorët

Experience a juicy steak or a piece of tuna cooked to perfection at the press of a button. This d...

Ensure that your meat is cooked at just the right temperature with this classic-style meat thermo...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë me avull - KOAAS31WT SteamPro
Piekarnik parowy 900 SteamPro Furrë me avull
 • Restaurant-style results with SteamPro
 • Steamify®, your steam assistant
 • Perfect the art of sous-vide
 • Delicious meals made easy with connectivity
Electrolux - Furrë me avull - EOB8S31Z SteamBoost
Piekarnik parowy 800 SteamBoost Furrë me avull
 • More flavours to savour
 • Steam, roast or bake with SteamBoost
 • Precision cooking with our Food Sensor
 • Assisted cooking with LCD display
Electrolux - Furrë me avull - KOCEH70X SteamCrisp
Piekarnik parowy 700 SteamCrisp Furrë me avull
 • Where tasty is transformed to delicious
 • Tender inside, crispy outside with SteamCrisp
 • Easy cleaning with AquaClean
 • Precise settings with our LED timer display

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj