Microwave Oven 800 Furrë mikrovalë KMFE264TEX

Electrolux - Furrë mikrovalë - KMFE264TEX

TouchOpen for easy access

Our microwave with TouchOpen design gives you easy access to your food. The door opens seamlessly at the touch of a button, thanks to the specially designed soft mechanism. In one smooth movement you can enjoy quick access to dishes.

Electrolux - Furrë mikrovalë - KMFE264TEX

Microwave - your kitchen shortcut

The microwave function is your shortcut to quick and delicious meals. At the touch of a button, you can melt chocolate, defrost your favourite casserole or re-heat leftovers, fast. It’s the quick and easy way to create tasty meals.

Electrolux - Furrë mikrovalë - KMFE264TEX

Save microwave settings for your favourite dishes

Save your preferred microwave settings for quick and easy access with the Favourite function. Once you've created a programme, you can touch the star-shaped icon on the display to activate it. This means you don't need to remember any specific settings. It's all taken care of, at a touch.

Electrolux - Furrë mikrovalë - KMFE264TEX

A microwave ReTurntable that remembers where it started

We've designed this microwave oven so that dishes are always in the ideal position. This is because the door unlocks when the ReTurntable returns to where it started. No cup handles facing the wrong way, no hot plates in awkward positions. Just effortless access, every time.

Electrolux - Furrë mikrovalë - KMFE264TEX

Thaw your food quickly with our defrost function

Your frozen food is ready quickly, thanks to the microwave's defrost function. After you've selected the food type and weight, the microwave automatically calculates the time it will take. It then starts to thaw your dish while maintaining both the flavour and texture.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Microwave Oven
 • Volumi i përdorur (L): 25.37
 • Lartësia totale: 459
 • Gjerësia mm: 594
 • Thellësi mm: 404
 • Materiali i pjesës së brendshme: Hekur i ngjyrosur
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
Specifikimi
 • Mikrovalë për instalim inkaso të integruar plotësisht
 • Mundësitë e bankos në kombinim me pajisjet e tjera: Mbi sobën
 • Mekanizmi i hapjes së derës: Electronic
 • Funksionet e gatimit: Mikrovalë
 • Fuqia e mikrovalës: 900 Watt, 5 nivele
 • Funksion i nisjes së shpejtë me fuqi të plotë në një interval prej 30 sek.
 • Programe automatike shkrirjeje me peshë
 • Kyçi për fëmijët
 • Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit
 • Programe automatike gatimi me peshë
 • Ekran LED
 • Touch control power selection
 • Orë elektronike me kohëmatës
 • 3 funksionet e programuara mund të vendosen në të njëjtën sekuencë
 • Drita e brendshme
 • Diametri dhe materiali i pjatës rrotulluese: 325 mm, Qelg
Performanca
 • Volumi i përdorur (L): 25.37
Instalimi
 • Lartësia totale: 459
 • Gjerësia mm: 594
 • Thellësi mm: 404
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: Black/Stainless steel with antifingerprint
Energjia
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1400
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 947 608 746
 • Product Type: Microwave Oven
 • Materiali i pjesës së brendshme: Hekur i ngjyrosur
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 947 608 746
 • EAN: 7332543665679

Aksesorët

Concentrate the heat around your dish and keep it tasty and moist during microwaving. This practi...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000W
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000S
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMS21400S
Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë
 • The complete microwave oven
 • User-friendly control
 • Just carry on cooking – your food is completely defrosted
 • Clear cooking feedback

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj