Përfitimet

Electrolux - Furrë mikrovalë - LMS2203EMK

Mikrovala - rruga juaj e shkurtër në kuzhinë

Funksioni i mikrovalës është rruga juaj e shkurtër për vakte të shpejta dhe të shijshme. Me prekjen e një butoni mund të shkrini çokollatë, të shkrini tavën tuaj të preferuar ose të rinxehni ushqimet e mbetura, shpejt. Është mënyra e shpejtë dhe e lehtë për të krijuar vakte të shijshme.

Electrolux - Furrë mikrovalë - LMS2203EMK

Shkrini ushqimin tuaj shpejt me funksionin tonë të shkrirjes

Ushqimi juaj i ngrirë është gati shpejt, falë funksionit të shkrirjes të mikrovalës. Pasi të keni zgjedhur llojin dhe peshën e ushqimit, mikrovala përllogarit automatikisht kohën që do t’i duhet. Pastaj fillon të shkrijë pjatën tuaj ndërsa ruan si shijen ashtu edhe teksturën.

Electrolux - Furrë mikrovalë - LMS2203EMK

Koha e duhur e lehtë, rezultate të shkëlqyeshme

Mos gatuani më tepër pjatën tuaj në mikrovalë me kohëmatësin tonë të lehtë për t’u cilësuar. Futni sa kohë do të dëshironi që mikrovala të funksionojë dhe do të fiket automatikisht kur koha ka kaluar. Nëse nuk jeni të kënaqur me të, është e lehtë të shtoni kohë shtesë me prekjen e një butoni.

Rezultate të shijshme me Programin automatik

Vendosni në mikrovalë pa gabime duke përdorur cilësimet e Programit tonë automatik. Është i thjeshtë për t’u aktivizuar, duke ju lejuar të zgjidhni nga një numër opsionesh. Do të cilësojë automatikisht nivelin e duhur të fuqisë për pjatën tuaj për ta bërë gatimin në mikrovalë më të lehtë dhe më të shijshëm sesa kurrë më parë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone