Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë LMS4253TMX

Electrolux - Furrë mikrovalë - LMS4253TMX

Grill for versatile meals

Enjoy bubbling mozzarella toasties and succulent grilled chicken in our microwave. The additional grill function means that you can enjoy your favourite dishes – fast.

Electrolux - Furrë mikrovalë - LMS4253TMX

Microwave - your kitchen shortcut

The microwave function is your shortcut to quick and delicious meals. At the touch of a button, you can melt chocolate, defrost your favourite casserole or re-heat leftovers, fast. It’s the quick and easy way to create tasty meals.

Electrolux - Furrë mikrovalë - LMS4253TMX

Thaw your food quickly with our defrost function

Your frozen food is ready quickly, thanks to the microwave's defrost function. After you've selected the food type and weight, the microwave automatically calculates the time it will take. It then starts to thaw your dish while maintaining both the flavour and texture.

Safety first with Child Lock

Enjoy peace of mind with our Child Lock feature. It lets you lock the control panel of the oven, so it can't be used accidentally. Meaning little fingers are kept safe and sound.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: Microwave Oven
 • Volumi i përdorur (L): 25
 • Lartësia totale: 388
 • Gjerësia mm: 595
 • Thellësi mm: 377
 • Materiali i pjesës së brendshme: Inoks
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Mekanizmi i hapjes së derës: Kontroll me shtypje
 • Funksionet e gatimit: Skarë, Mikrovalë
 • Fuqia e mikrovalës: 900 Watt, 8 nivele
 • Fuqia e skarës: 1000 Watt
 • Programe automatike shkrirjeje me peshë
 • Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit
 • Programe automatike gatimi me peshë
 • Ekran LED
 • Touch control power selection
 • Diametri dhe materiali i pjatës rrotulluese: 270 mm, Qelg
Performanca
 • Volumi i përdorur (L): 25
Instalimi
 • Lartësia totale: 388
 • Gjerësia mm: 595
 • Thellësi mm: 377
 • Ngjyra: Black/Stainless steel with antifingerprint
Energjia
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1400
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 947 608 763
 • Product Type: Microwave Oven
 • Materiali i pjesës së brendshme: Inoks
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 947 608 763
 • EAN: 7332543673582

Aksesorët

Concentrate the heat around your dish and keep it tasty and moist during microwaving. This practi...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000W
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000S
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMS21400S
Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë
 • The complete microwave oven
 • User-friendly control
 • Just carry on cooking – your food is completely defrosted
 • Clear cooking feedback

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj