Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë EMS21400S

User-friendly control

Controlling your microwave oven was never easier than with this convenient LED menu display with rotary and push button controls

Electrolux - Furrë mikrovalë - EMS21400S

Just carry on cooking – your food is completely defrosted

As soon as this auto-defrost program is finished, you can just go straight to the next step of your recipe. The program always thoroughly defrosts your food.

Clear cooking feedback

This microwave oven has a handy digital display, which provides you with feedback and status updates about your selected cooking programme.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Microwave Oven
 • Volumi i përdorur (L): 18.5
 • Lartësia totale: 287
 • Gjerësia mm: 485
 • Thellësi mm: 422
 • Materiali i pjesës së brendshme: Hekur i ngjyrosur
 • Akesorët e përfshirë: Skara, Skara e ulët
Specifikimi
 • Mikrovalë për instalim me qëndrim të lirë
 • Mekanizmi i hapjes së derës: Kontroll me shtypje
 • Funksionet e gatimit: Skarë, Mikrovalë, Mikrovalë & Skarë
 • Fuqia e mikrovalës: 800 Watt, 11 nivele
 • Fuqia e skarës: 1000 Watt
 • Programe automatike shkrirjeje me peshë
 • Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit
 • Çelësi i kontrollit për cilësimin e fuqisë
 • Orë elektronike me kohëmatës
 • Drita e brendshme
 • Diametri dhe materiali i pjatës rrotulluese: 270 mm, Qelg
 • Aksesorët e përfshirë: Skara, Skara e ulët
Performanca
 • Volumi i përdorur (L): 18.5
Instalimi
 • Lartësia totale: 287
 • Gjerësia mm: 485
 • Thellësi mm: 422
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: E argjendtë
Energjia
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1250
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 947 607 362
 • Product Type: Microwave Oven
 • Materiali i pjesës së brendshme: Hekur i ngjyrosur
 • Akesorët e përfshirë: Skara, Skara e ulët
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 947 607 362
 • EAN: 7332543096619

Aksesorët

Concentrate the heat around your dish and keep it tasty and moist during microwaving. This practi...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000W
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000S
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMS20300OX
Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë
 • Shkurtoni kohën e shpenzuar në kuzhinë me gatimin e shpejtë dhe të lehtë.
 • The option to cook in almost any way you want to
 • Thjesht vazhdoni me gatimin – ushqimi juaj është shkrirë plotësisht.
 • Feedback i menjëhershëm sesi po shkon gatimi juaj.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj