Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë EMS20300OX

The option to cook in almost any way you want to

Thanks to functions for defrosting, heating, grilling and cooking, you can tackle any cooking challenge with this complete microwave oven solution.

Electrolux - Furrë mikrovalë - EMS20300OX

Thjesht vazhdoni me gatimin – ushqimi juaj është shkrirë plotësisht.

Sapo të ketë përfunduar ky program i shkrirjes automatike, ju mund të shkoni direkt tek hapi tjetër i recetës tuaj. Ky program gjithmonë e shkrin plotësisht ushqimin tuaj.

Feedback i menjëhershëm sesi po shkon gatimi juaj.

Thjesht hidhini një shikim të shpejtë ekranit të qartë të mikrovalës dhe do të merrni feedback të menjëhershëm sesi po shkon gatimi juaj.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: Microwave Oven
 • Volumi i përdorur (L): 18.7
 • Lartësia totale: 280
 • Gjerësia mm: 461
 • Thellësi mm: 373
 • Materiali i pjesës së brendshme: Hekur i ngjyrosur
 • Akesorët e përfshirë: Skara
Specifikimi
 • Mikrovalë për instalim me qëndrim të lirë
 • Mekanizmi i hapjes së derës: Dorezë
 • Funksionet e gatimit: Skarë, Mikrovalë, Mikrovalë & Skarë
 • Fuqia e mikrovalës: 800 Watt, 5 nivele
 • Fuqia e skarës: 1000 Watt
 • Programe automatike shkrirjeje me peshë
 • Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit
 • Programe automatike gatimi me peshë
 • Çelësi i kontrollit për cilësimin e fuqisë
 • Easy-to-use electronic
 • Orë elektronike me kohëmatës
 • 3 funksionet e programuara mund të vendosen në të njëjtën sekuencë
 • Drita e brendshme
 • Diametri dhe materiali i pjatës rrotulluese: 245 mm, Qelg
 • Aksesorët e përfshirë: Skara
Performanca
 • Volumi i përdorur (L): 18.7
Instalimi
 • Lartësia totale: 280
 • Gjerësia mm: 461
 • Thellësi mm: 373
 • Spina e kërkuar (A): 10
 • Ngjyra: Inoks
Energjia
 • Ngarkesa e lidhur (W): 1300
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 947 607 389
 • Product Type: Microwave Oven
 • Materiali i pjesës së brendshme: Hekur i ngjyrosur
 • Akesorët e përfshirë: Skara
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1
 • Voltazhi: 230
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 947 607 389
 • EAN: 7332543230044

Aksesorët

Concentrate the heat around your dish and keep it tasty and moist during microwaving. This practi...

Produktet e tjera

Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000W
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMM21000S
Microwave Oven 300 Furrë mikrovalë
 • Alternativa e gatimit të shpejtë
 • Twist to control
 • Shkrirje e pamundimshme.
Electrolux - Furrë mikrovalë - EMS21400S
Microwave Oven 600 Furrë mikrovalë
 • The complete microwave oven
 • User-friendly control
 • Just carry on cooking – your food is completely defrosted
 • Clear cooking feedback

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj