Płyta indukcyjna Domino SLIM-FIT 29 cm LIT30230C

Përfitimet

Easy, fast and safe - Induction

Induction technology means that heat is delivered quickly and to precisely the right spot, meaning the surrounding areas remain cool and safe. It also reacts instantly to temperature changes. And the smooth surface makes it easy to clean.

Electrolux - Vatra me induksion - LIT30230C

Direct touch control for every zone

Easily adjust your hob's temperature settings with our direct touch controls. Each cooking zone has an individual power control, so it's clear to see and simple to change the heat settings. And as it's one smooth surface, it's easy to clean.

Electrolux - Vatra me induksion - LIT30230C

Intense heat, in an instant with PowerBoost

Activate the PowerBoost function for an instant burst of heat during cooking. It's ideal for getting dishes ready faster. You can boil water quicker than ever before, and get pans ready for searing when you need them.

Electrolux - Vatra me induksion - LIT30230C

Effortlessly time every step of your recipe

The adjustable timer helps you to follow the cooking process effortlessly. It can be set up to one hour, and gives you an accurate reminder of your cooking time. It turns the selected cooking zone off when the time has elapsed and doubles as a minute minder when you’re not using the hob.

Electrolux - Vatra me induksion - LIT30230C

Lock your cooking settings

The key lock feature on our hob means your cooking settings will stay as they are, even if the control panel is accidently touched by anyone – even children. This also means you can wipe up any spills without affecting the cooking process.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Middle rear - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Middle front - Power/Diameter: 2300/3600W/210mm
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x270x490
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Induksion, 2300/3600W/210mm
 • Middle rear zone: Induction, 1400/2500W/145mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Middle rear - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Middle front - Power/Diameter: 2300/3600W/210mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.7
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 762
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 762
 • EAN: 7332543739349

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm
 • The fastest way to flavour
 • Easy, fast and safe - Induction
 • Control at a touch
 • Intense heat, in an instant with PowerBoost
 • Lock your cooking settings
Electrolux - Vatra me induksion - EIV854
Płyta indukcyjna FlexiBridge SLIM-FIT 80 cm
 • The hob that adaptsto the size of any dish
 • FlexiBridge® adapts to different sized dishes
 • Tailored to the size of your pans with Infinite self-sizing zones
 • Hob2Hood® for pure convenience
 • Direct touch control for every zone
Electrolux - Vatra me induksion - EIV744
Płyta indukcyjna MultipleBridge SLIM-FIT 68 cm
 • Merge zones for more room to cook with the Bridge Function
 • Combine and cook more with DoubleBridge
 • Tailored to the size of your pans with Infinite self-sizing zones
 • Hob2Hood® for pure convenience
 • Direct touch control for every zone

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj