Płyta indukcyjna Bridge SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion LIV63431BK

Electrolux - Vatra me induksion - LIV63431BK

Vetë-përcaktim i zonës për të gjitha tenxheret dhe tiganët tuaj

Nxehtësia në pllakën e induksionit Infinite® është bazuar në madhësinë e tiganëve tuaj. Ajo zbulon automatikisht madhësinë e enëve që po përdorni dhe jep sasinë e duhur të nxehtësisë në bazën e tij. Kështu që ju mund të përdorni një shumëllojshmëri tenxheresh dhe tiganësh të ndryshëm.

Electrolux - Vatra me induksion - LIV63431BK

Lëreni piastrën tuaj të kujdeset për aspiratorin

Teknologjia Hob2Hood do të thotë se piastra kontrollon automatikisht parametrat e aspiratorit. Ndërsa gatuani, fletët e ajrit përshtaten sipas ndryshimeve të temperaturës që bëni ose nëse filloni të përdorni më shumë se një zonë. Kështu që mund të fokusoheni më pak në rregullimin e modaliteteve, dhe më shumë në krijimin e shijeve.

Accurate hob control made effortless

The touch controls on this hob mean you can adjust the settings effortlessly. Leaving you free to concentrate on the dish you are preparing rather than the appliance you are using.

Electrolux - Vatra me induksion - LIV63431BK

Get heat exactly when you want it

Get the temperature you want quickly and accurately with highly responsive induction technology. Your cookware is heated directly giving you an immediate response to temperature changes. And because this uses less energy, it's efficient in more ways than one.

Ngrohje intensive, në një çast

Aktivizoni funksionin PowerBoost për një ndezje të menjëhershëm të nxehtësisë gjatë gatimit. Është ideale për të marrë enët gati më shpejt. Ju mund të vloni ujin në më pak se 90 sekonda dhe të merrni tenxheret gati për gatim, kur të keni nevojë për to.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
 • Voltazhi: 220-240/400V2N
 • Right front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Induksion, 1400/2500W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Induksioni, 1800/2800W/180mm
 • Nxehje e shpejtë automatike
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800/2800W/180mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 10.85
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 492 350
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240/400V2N
 • Residual heating indicators: 4
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 492 350
 • EAN: 7332543669523

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj