Płyta indukcyjna Pure SLIM-FIT 80 cm Vatra me induksion EIP8146

Electrolux - Vatra me induksion - EIP8146

A modern hob, beautifully designed

A sleek black surface when it’s turned off, the hob blends seamlessly into your kitchen counter. The hob’s controls are illuminated at a touch, displaying stylish windmill designs in the cooking zones. Our elegant hob is the perfect addition to a modern kitchen. 

Electrolux - Vatra me induksion - EIP8146

Tailored to the size of your pans with Infinite self-sizing zones

The Infinite self-sizing cooking zones adapt to the size of your pans as soon as they are covered. The zones offer total coverage, whatever the size of your pot, delivering heat with no performance loss. Enjoy accurate and efficient cooking with our self-sizing zones.

Electrolux - Vatra me induksion - EIP8146

Hob2Hood® for pure convenience

The Hob2Hood® function wirelessly connects your hob to your hood. Start cooking and the hood will automatically adjust the settings, providing the best extraction based on the power selected on the hob. It does the hard work so you can keep your mind – and your hands – on your cooking. 

Electrolux - Vatra me induksion - EIP8146

Cooking zones light up with ActiveTouch

When you place your pan on the hob the corresponding slider control automatically illuminates. So you know intuitively which control to use for your cooking. Simply select the desired temperature for your dish with the swipe of your finger, and you’ll enjoy delicious results, quickly.

Electrolux - Vatra me induksion - EIP8146

Every zone individually timed

Cooking multiple dishes can be complex, but setting timers shouldn't be. Set individual timers for each cooking zone, and when the timer's finished the hob automatically shuts off.  It’s smart assistance so every meal comes together with ease.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 80 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
 • Voltazhi: 220-240V/400V2N
 • Right front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Induksion, 2300/3200W/210mm
 • Zona e djathtë e pasme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • EcoTimer™ : EcoTimer™ fik nxehtësinë përpara përfundimit të kohës së gatimit në mënyrë që të përdorë nxehtësinë e mbetur në mënyrën më efiçente për të përfunduar proçesin e gatimit
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Right rear - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 780x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x750x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 12.38
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 596 879
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 80 cm
 • Voltazhi: 220-240V/400V2N
 • Residual heating indicators: 4
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 596 879
 • EAN: 7332543661633

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj