Płyta indukcyjna Domino SLIM-FIT 29 cm LIT30210C

Përfitimet

Easy, fast and safe - Induction

Induction technology means that heat is delivered quickly and to precisely the right spot, meaning the surrounding areas remain cool and safe. It also reacts instantly to temperature changes. And the smooth surface makes it easy to clean.

Electrolux - Vatra me induksion - LIT30210C

Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Middle rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1400W/145mm
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x270x490
Dokumentet për produktin
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Majtas para & Djathtas
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Induksion, 1400W/145mm
 • Middle rear zone: Induction, 1800W/180mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Middle rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1400W/145mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.5
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 763
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 763
 • EAN: 7332543739356

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm
 • The fastest way to flavour
 • Easy, fast and safe - Induction
 • Control at a touch
 • Intense heat, in an instant with PowerBoost
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHH3920BVK
Płyta indukcyjna Domino 29 cm
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj