Përfitimet

Easy, fast and safe - Induction

Induction technology means that heat is delivered quickly and to precisely the right spot, meaning the surrounding areas remain cool and safe. It also reacts instantly to temperature changes. And the smooth surface makes it easy to clean.

Control at a touch

There’s no guesswork required with Induction Touch Controls. Access the settings through the touch-sensitive glass surface, and you can easily increase or decrease the temperature. And with no protruding buttons or knobs to consider, it’s easy to clean.

Electrolux - Vatra me induksion - LIL61434C

Plug in and get cooking

This hob is incredibly easy to install. Simply plug it in for a super fast set-up. In no time at all you'll be turning up and running.

Electrolux - Vatra me induksion - LIL61434C

Hob2Hood® for pure convenience

The Hob2Hood® function wirelessly connects your hob to your hood. Start cooking and the hood will automatically adjust the settings, providing the best extraction based on the power selected on the hob. It does the hard work so you can keep your mind – and your hands – on your cooking. 

Electrolux - Vatra me induksion - LIL61434C

Intense heat, in an instant with PowerBoost

Activate the PowerBoost function for an instant burst of heat during cooking. It's ideal for getting dishes ready faster. You can boil water quicker than ever before, and get pans ready for searing when you need them.

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm
 • The fastest way to flavour
 • Easy, fast and safe - Induction
 • Control at a touch
 • Intense heat, in an instant with PowerBoost
 • Lock your cooking settings
Electrolux - Vatra me induksion - EIV854
Płyta indukcyjna FlexiBridge SLIM-FIT 80 cm
 • The hob that adaptsto the size of any dish
 • FlexiBridge® adapts to different sized dishes
 • Tailored to the size of your pans with Infinite self-sizing zones
 • Hob2Hood® for pure convenience
 • Direct touch control for every zone
Electrolux - Vatra me induksion - EIV744
Płyta indukcyjna MultipleBridge SLIM-FIT 68 cm
 • Merge zones for more room to cook with the Bridge Function
 • Combine and cook more with DoubleBridge
 • Tailored to the size of your pans with Infinite self-sizing zones
 • Hob2Hood® for pure convenience
 • Direct touch control for every zone

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj