Płyta indukcyjna MultipleBridge SLIM-FIT 68 cm Vatra me induksion EIV744

Electrolux - Vatra me induksion - EIV744

MultiBridge - combine zones for more flavour

You can create several large areas to cook on with the Multiple Bridge function in our induction hob. Combined cooking zones share the same temperature and time settings. So you can use a variety of cookware, from planchas to roasting pots, at the same time.

Electrolux - Vatra me induksion - EIV744

Tailored to the size of your pans with Infinite self-sizing zones

The Infinite self-sizing cooking zones adapt to the size of your pans as soon as they are covered. The zones offer total coverage, whatever the size of your pot, delivering heat with no performance loss. Enjoy accurate and efficient cooking with our self-sizing zones.

Electrolux - Vatra me induksion - EIV744

Hob2Hood® for pure convenience

The Hob2Hood® function wirelessly connects your hob to your hood. Start cooking and the hood will automatically adjust the settings, providing the best extraction based on the power selected on the hob. It does the hard work so you can keep your mind – and your hands – on your cooking. 

Direct touch control for every zone

Easily adjust your hob's temperature settings with our direct touch controls. Each cooking zone has an individual power control, so it's clear to see and simple to change the heat settings. And as it's one smooth surface, it's easy to clean.

Electrolux - Vatra me induksion - EIV744

Intense heat, in an instant with PowerBoost

Activate the PowerBoost function for an instant burst of heat during cooking. It's ideal for getting dishes ready faster. You can boil water quicker than ever before, and get pans ready for searing when you need them.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 68 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
 • Voltazhi: 220-240/400V2N
 • Right front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Akses i drejtëpërdrejtë: teknologji kontrolli me prekjen me rrëshiktje
 • Pozicioni i kontrolleve: Majtas & Djathtas
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Induksion, 2300/3200W/210mm
 • Zona e djathtë e pasme: Induksioni, 2300/3200W/210mm
 • Nxehje e shpejtë automatike
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • Kohëmatës CountUp
 • EcoTimer™ : EcoTimer™ fik nxehtësinë përpara përfundimit të kohës së gatimit në mënyrë që të përdorë nxehtësinë e mbetur në mënyrën më efiçente për të përfunduar proçesin e gatimit
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Right rear - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 2300/3200W/210mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 710x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x680x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 12.3
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 596 712
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 68 cm
 • Voltazhi: 220-240/400V2N
 • Residual heating indicators: 4
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 596 712
 • EAN: 7332543590414

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj