Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion EIT60420C

Electrolux - Vatra me induksion - EIT60420C

Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit

Falë teknologjise profesionale të kësaj pjanure me induksion, sipërfaqja asnjëherë nuk nxehet së tepërmi. Ndaj mbetjet nuk ngurtësohen dhe pastrohet thjesht me një të fshirë të shpejtë.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT60420C

Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.

Gatuani më shpejt me këtë funksion përkrahës të pjanurës. Ju jep energji shtesë për të arritur në çast temperaturat më të larta.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT60420C

Plug in and get cooking

This hob is incredibly easy to install. Simply plug it in for a super fast set-up. In no time at all you'll be turning up and running.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT60420C

Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të

Falë teknologjisë së zgjuar të induksionit, zonat e nxehtësisë së kësaj pjanure nxehen vetëm kur ka një enë mbi to. Sapo ena hiqet, zona çaktivizohet vetë.

Electrolux - Vatra me induksion - EIT60420C

Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.

Me këtë pjanurë ju gjithmonë e dini saktësisht cilat zona janë ende të nxehta, falë indikatorëve të nxehtësisë së mbetur që ju tregojnë intuitivisht se ku është nxehtësia.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Spina e kërkuar (A): No
 • Right front - Power/Diameter: 1200/1800W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 1200W/145mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 1200W/145mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Induksion, 1200/1800W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Induksioni, 1800W/180mm
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Indikator i nxehtësisë së mbetur:
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Right front - Power/Diameter: 1200/1800W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/2800W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Spina e kërkuar (A): No
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 56x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 9.08
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 492 371
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 492 371
 • EAN: 7332543706198

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj