Płyta indukcyjna SenseFry SLIM-FIT 68 cm Vatra me induksion EIS7548

Electrolux - Vatra me induksion - EIS7548

Remove the guesswork with the Fry Sensor 

Trust the Fry Sensor to make sure your food is cooked evenly. The sensor keeps the surface of your pan at the right temperature, meaning you don’t have to waste time adjusting the heat. It’s the guarantee your food will be fried right, every time.

Electrolux - Vatra me induksion - EIS7548

Control your hob with an intuitive touchscreen

Enjoy an intuitive experience with our full colour touchscreen. Select the food you want to cook and the hob displays live feedback for each zone, so you can effortlessly monitor the cooking process. It even gives you step-by-step instructions, for excellent results every time. 

Electrolux - Vatra me induksion - EIS7548

FlexiBridge® adapts to different sized dishes

The FlexiBridge® function in our induction hob makes cooking more convenient. The three layout options provide more flexibility for when you’re using a variety of pots and pans at the same time. Choose either two medium-sized zones; a small and a large; or one extra large for planchas.

Electrolux - Vatra me induksion - EIS7548

Hob2Hood® for pure convenience

The Hob2Hood® function wirelessly connects your hob to your hood. Start cooking and the hood will automatically adjust the settings, providing the best extraction based on the power selected on the hob. It does the hard work so you can keep your mind – and your hands – on your cooking. 

Electrolux - Vatra me induksion - EIS7548

Every zone individually timed

Cooking multiple dishes can be complex, but setting timers shouldn't be. Set individual timers for each cooking zone, and when the timer's finished the hob automatically shuts off.  It’s smart assistance so every meal comes together with ease.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 68 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
 • Voltazhi: 220-240/400V2N
 • Right rear - Power/Diameter: 2300/3600W/240mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Kontrolle InfiSight™ me ekran me ngjyra
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 2300/3200W/220mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 2300/3200W/220mm
 • Middle front zone: Induksion, 1400/2500W/145mm
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: Induksioni, 2300/3600W/240mm
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • Kohëmatës CountUp
 • EcoTimer™ : EcoTimer™ fik nxehtësinë përpara përfundimit të kohës së gatimit në mënyrë që të përdorë nxehtësinë e mbetur në mënyrën më efiçente për të përfunduar proçesin e gatimit
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right rear - Power/Diameter: 2300/3600W/240mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3200W/220mm
 • Rear - Power/Diameter: 2300/3200W/220mm
 • Number of cooking zones: 4
 • Middle front - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 710x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 44x680x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 12.56
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7350
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 596 962
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 68 cm
 • Voltazhi: 220-240/400V2N
 • Residual heating indicators: Ekrani TFT
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 596 962
 • EAN: 7332543685288

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj