Płyta indukcyjna Domino 29 cm Vatra me induksion EHH3920BVK

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3920BVK

Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit

Falë teknologjise profesionale të kësaj pjanure me induksion, sipërfaqja asnjëherë nuk nxehet së tepërmi. Ndaj mbetjet nuk ngurtësohen dhe pastrohet thjesht me një të fshirë të shpejtë.

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3920BVK

Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Në pjesën e parme të kësaj pjanure janë çelësat e rrotullueshëm të kontrollit. Janë të dizenjuar për t'u rrotulluar lehtësisht kur ndërroni nivelet e fuqisë së pjanurës tuaj.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3200
 • Voltazhi: 220-240
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Majtas para & Djathtas
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Induksion, 1400W/140mm
 • Middle rear zone: Induction, 1800W/180mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1400W/140mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 43x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.5
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3200
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 728
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: Jo
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 728
 • EAN: 7332543476046

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj