Płyta indukcyjna Domino 29 cm Vatra me induksion EHH3320NVK

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3320NVK

Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit

Falë teknologjise profesionale të kësaj pjanure me induksion, sipërfaqja asnjëherë nuk nxehet së tepërmi. Ndaj mbetjet nuk ngurtësohen dhe pastrohet thjesht me një të fshirë të shpejtë.

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3320NVK

Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë

Kontrollet e kësaj pjanure janë dizenjuar që ju të keni akses të drejtpërdrejtë menjëherë. Thjesht prekini dhe bëni rregullimet tuaja.

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3320NVK

Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.

Gatuani më shpejt me këtë funksion përkrahës të pjanurës. Ju jep energji shtesë për të arritur në çast temperaturat më të larta.

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3320NVK

Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Ndonjëherë ju duhet të largoheni gjatë gatimit. Me funksionin Stop+Go, një prekje ndërpret proçesin e gatimit dhe e rifillon atë sërish me të njëjtat cilësime.

Electrolux - Vatra me induksion - EHH3320NVK

Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të

Falë teknologjisë së zgjuar të induksionit, zonat e nxehtësisë së kësaj pjanure nxehen vetëm kur ka një enë mbi to. Sapo ena hiqet, zona çaktivizohet vetë.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3700
 • Voltazhi: 220-240
 • Number of cooking zones: 2
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: Me induksion
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Njohja e bazës së tenxheres
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Induksion, 2300/3400W/210mm
 • Middle rear zone: Induction, 1400/2500W/145mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Nxehje e shpejtë automatike
 • Funksioni Stop and Go për ndërprerje të vogla
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik
 • Indikator i nxehtësisë së mbetur: 7 Segmente
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Number of cooking zones: 2
 • Middle rear - Power/Diameter: 1400/2500W/145mm
 • Middle front - Power/Diameter: 2300/3400W/210mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 46x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.6
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3700
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 726
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 29 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: 7 Segmente
 • Aksesorët opsionalë: Shirit ngjitës
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 726
 • EAN: 7332543453856

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK
Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion
 • Edhe gas edhe induksion në dorën tuaj.
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj