Płyta indukcyjna MIG 60 cm Vatra me induksion EGD6576NOK

Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK

Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit

Falë teknologjise profesionale të kësaj pjanure me induksion, sipërfaqja asnjëherë nuk nxehet së tepërmi. Ndaj mbetjet nuk ngurtësohen dhe pastrohet thjesht me një të fshirë të shpejtë.

Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK

Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.

Për kontroll intuitiv përdorni kohëmatësit. Fik pjanurën automatikisht kur koha e gatimit ka përfunduar, duke ju njoftuar ju nëpërmjet sinjalit të tij akustik.

Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK

Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Ndonjëherë ju duhet të largoheni gjatë gatimit. Me funksionin Stop+Go, një prekje ndërpret proçesin e gatimit dhe e rifillon atë sërish me të njëjtat cilësime.

Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK

Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.

Gatuani më shpejt me këtë funksion përkrahës të pjanurës. Ju jep energji shtesë për të arritur në çast temperaturat më të larta.

Electrolux - Vatra me induksion - EGD6576NOK

Mbështetje e fortë dhe jetëgjatë kur gatuani, në çdo lloj vakti.

Kjo pjanurë me gas ka mbështetëse prej gize të një cilësie të lartë. Me mbështetëse kaq të fuqishme, ju do të keni një bazë të fortë e të qëndrueshme për një kohë të gjatë.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 4600
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3700
 • Voltazhi: 230
 • Spina e kërkuar (A): 16
Specifikimi
 • Lloji i pjanurës: I kombinuar me induksion
 • Kontrolle me prekje
 • Kontrolle me çelësa të rrotullueshëm
 • Pozicioni i kontrolleve: Majtas para & Djathtas
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona me induksion me funksion për përhapjen e nxehtësisë
 • Zona e majtë e përparme: Induksioni, 1400/2500W/140mm
 • Zona e majtë e pasme: Induksioni, 1400/2500W/140mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Vatër gjysmë e shpejtë, 1900W/70mm
 • Zona e djathtë e pasme: Vatër e shpejtë, 2700W/100mm
 • Funksioni Stop and Go për ndërprerje të vogla
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik
 • Ndezje e integruar elektrike nëpërmjet çelësave të kontrollit
 • TermoçGasi ndërpritet që në burin nëse nuk ndizet flaka.
 • Indikator i nxehtësisë së mbetur: 2
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
 • Mbështetëset prej hekuri
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 4600
 • Right front - Power/Diameter: 1900W/70mm
 • Right rear - Power/Diameter: 2700W/100mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300/3300W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1400/2500W/140mm
Instalimi
 • Spina e kërkuar (A): 16
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 50x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 11.5
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 3700
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 760 068
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 230
 • Residual heating indicators: 2
 • Aksesorët opsionalë: Shirit ngjitës
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 760 068
 • EAN: 7332543196265

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra me induksion - EHH6240ISK Slim-Fit
Płyta indukcyjna Basic Induction SLIM-FIT 60 cm Vatra me induksion
 • Shpejtësi dhe preçizion për më shumë kreativitet
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Një zonë nxehtësie që nxehet vetëm kur ka një enë mbi të
Electrolux - Vatra me induksion - EHG46341FK
Płyta indukcyjna Basic Induction 60 cm Vatra me induksion
 • Nxehtësi me induksion dhe elektrike në majë të gishtave tuaj
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Kurseni kohë duke arritur në çast nxehtësi të larta.
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
Electrolux - Vatra me induksion - EHH3920BVK
Płyta indukcyjna Domino 29 cm Vatra me induksion
 • Kuzhina juaj unike – dizenjuar për t'u përshtatur me ju
 • Gjithmonë lehtësisht e pastër – falë teknologjisë së induksionit
 • Një lëvizje natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj