Płyta elektryczna Domino SLIM-FIT 29 cm LHR3233CK

Përfitimet

Electrolux - Vatra elektrike - LHR3233CK

Sipërfaqje e pastër me një të fshirë

Sipërfaqja prej xhami qeramik e kësaj pjanurë është kaq e lehtë për tu pastruar. Me një të fshirë ju mund t'ia dilni.

Electrolux - Vatra elektrike - LHR3233CK

Direct touch control for every zone

Easily adjust your hob's temperature settings with our direct touch controls. Each cooking zone has an individual power control, so it's clear to see and simple to change the heat settings. And as it's one smooth surface, it's easy to clean.

Electrolux - Vatra elektrike - LHR3233CK

Effortlessly time every step of your recipe

The adjustable timer helps you to follow the cooking process effortlessly. It can be set up to one hour, and gives you an accurate reminder of your cooking time. It turns the selected cooking zone off when the time has elapsed and doubles as a minute minder when you’re not using the hob.

Electrolux - Vatra elektrike - LHR3233CK

Lock your cooking settings

The key lock feature on our hob means your cooking settings will stay as they are, even if the control panel is accidently touched by anyone – even children. This also means you can wipe up any spills without affecting the cooking process.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Middle rear - Power/Diameter: 700/1700W/120/180mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 38x270x490
Specifikimi
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Në mes para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona e majtë e përparme: No,
 • Zona e majtë e pasme: No,
 • Middle front zone: Ndriçim, 1200W/145mm
 • Middle rear zone: Hilight, 700/1700W/120/180mm
 • Zona e djathtë e përparme: No,
 • Zona e djathtë e pasme: No,
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Middle rear - Power/Diameter: 700/1700W/120/180mm
 • Middle front - Power/Diameter: 1200W/145mm
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 290x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 38x270x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 4.35
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 738 785
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1
 • Voltazhi: 220-240
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 738 785
 • EAN: 7332543764280

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm
 • Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.
 • Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6241FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6343FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj