Përfitimet

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin

Kontrollet lehtësisht të arritshme të kësaj pjanure ju lejojnë të vendosni nivelet e gatimit në mënyrë plotësisht intuitive – thjesht prekni dhe rrëshkisni gishtin tek cilësimi i duhur

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut

Arrini ambiciet tuaja me ushqimet e detit. Kjo zonë ovale FishZone, është perfekte për krijimin e një nxehtësie delikate e të njëtrajtshme nën tiganin tuaj të peshkut.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë

Kontrollet e kësaj pjanure janë dizenjuar që ju të keni akses të drejtpërdrejtë menjëherë. Thjesht prekini dhe bëni rregullimet tuaja.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Ndonjëherë ju duhet të largoheni gjatë gatimit. Me funksionin Stop+Go, një prekje ndërpret proçesin e gatimit dhe e rifillon atë sërish me të njëjtat cilësime.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Kurseni energjinë automatikisht çdo herë që gatuani ndërkohë që përdorni EcoTimer

EcoTimer kursen energjinë për ju, duke fikur pjanurën dhe duke përdorur nxehtësinë e mbetur për pjesën e mbetur të proçesit të gatimit.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone