Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike EHF6240XXK

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6240XXK

Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë

Kontrollet e kësaj pjanure janë dizenjuar që ju të keni akses të drejtpërdrejtë menjëherë. Thjesht prekini dhe bëni rregullimet tuaja.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6240XXK

Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.

Me këtë pjanurë ju gjithmonë e dini saktësisht cilat zona janë ende të nxehta, falë indikatorëve të nxehtësisë së mbetur që ju tregojnë intuitivisht se ku është nxehtësia.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6240XXK

Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.

Kjo pajnurë ka një kyç të zgjuar që parandalon që fëmijët tuaj të aktivizojnë në mënyrë të paqëllimshme njërën nga zonat. Ndizeni vetëm me një prekje.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6240XXK

Sipërfaqje e pastër me një të fshirë

Sipërfaqja prej xhami qeramik e kësaj pjanurë është kaq e lehtë për tu pastruar. Me një të fshirë ju mund t'ia dilni.

Liria ta instaloni pjanurën tuaj kudo që të dëshironi.

Sepse pjanura është e pavarur, ju keni më shumë fleksibilitet ta instaloni kudo që të dëshironi. Zgjidhni vendndodhjen që përshtatet më mirë me stilin tuaj të gatimit.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 6500
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1200W/145mm
Specifikimi
 • Kontrolle me prekje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona e majtë e përparme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e majtë e pasme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Niveli i lartë i flakës, 1800W/180mm
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik
 • Indikator i nxehtësisë së mbetur: 7 Segmente
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800W/180mm
 • Left front - Power/Diameter: 2300W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 576x516
 • BI dimensions HxWxD in mm: 38x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.33
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 6500
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 492 234
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: 7 Segmente
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 492 234
 • EAN: 7332543487363

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.
 • Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6241FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6343FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj