Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike EHF6547FXK

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin

Kontrollet lehtësisht të arritshme të kësaj pjanure ju lejojnë të vendosni nivelet e gatimit në mënyrë plotësisht intuitive – thjesht prekni dhe rrëshkisni gishtin tek cilësimi i duhur

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut

Arrini ambiciet tuaja me ushqimet e detit. Kjo zonë ovale FishZone, është perfekte për krijimin e një nxehtësie delikate e të njëtrajtshme nën tiganin tuaj të peshkut.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë

Kontrollet e kësaj pjanure janë dizenjuar që ju të keni akses të drejtpërdrejtë menjëherë. Thjesht prekini dhe bëni rregullimet tuaja.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Ndonjëherë ju duhet të largoheni gjatë gatimit. Me funksionin Stop+Go, një prekje ndërpret proçesin e gatimit dhe e rifillon atë sërish me të njëjtat cilësime.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK

Kurseni energjinë automatikisht çdo herë që gatuani ndërkohë që përdorni EcoTimer

EcoTimer kursen energjinë për ju, duke fikur pjanurën dhe duke përdorur nxehtësinë e mbetur për pjesën e mbetur të proçesit të gatimit.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7100
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1200W/145mm
Specifikimi
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Akses i drejtëpërdrejtë: teknologji kontrolli me prekjen me rrëshiktje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona e majtë e përparme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e majtë e pasme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: Niveli i lartë i flakës, 1200W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Qark i dyfishtë oval, Niveli i lartë i flakës, 1500/2400W/170x265mm
 • Nxehje e shpejtë automatike
 • Funksioni Stop and Go për ndërprerje të vogla
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • Kohëmatës CountUp
 • EcoTimer™ : EcoTimer™ fik nxehtësinë përpara përfundimit të kohës së gatimit në mënyrë që të përdorë nxehtësinë e mbetur në mënyrën më efiçente për të përfunduar proçesin e gatimit
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1500/2400W/170x265mm
 • Left front - Power/Diameter: 800/1600/2300W/120/175/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1200W/145mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 38x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.86
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 7100
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 596 136
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: 4
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 596 136
 • EAN: 7332543250714

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6241FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6343FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6140FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Një lëvizje plotësisht natyrale, nga nxehtësia e ulët në atë të lartë.
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Sipërfaqje e pastër me një të fshirë
 • Liria ta instaloni pjanurën tuaj kudo që të dëshironi.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj