Płyta elektryczna Rapid Power Hob SLIM-FIT 60 cm Vatra elektrike EHF65451FK

Electrolux - Vatra elektrike - EHF65451FK

An intuitive companion

One of this hob’s helpful features is Hob2Hood. It can automatically switch on your cooker hood and lights as you start cooking if you want it to. It means you don’t get distracted by trying to regulate the fan, so you can keep your mind – and your hands – on your cooking instead. You can manually control the hood from the hob too, so you can adjust the fan speed yourself if you prefer.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF65451FK

Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.

Me sipërfaqjen e rrëshkitshme me akses të drejtpërdrejtë intuitive, ju mund të prekni ose të rrëshkisni për të zgjedhur cilësimin perfekt të temperaturës në një lëvizje të thjeshtë.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF65451FK

Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut

Arrini ambiciet tuaja me ushqimet e detit. Kjo zonë ovale FishZone, është perfekte për krijimin e një nxehtësie delikate e të njëtrajtshme nën tiganin tuaj të peshkut.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF65451FK

Boosts your cooking space

Use different sized pots and pans with an innovative new arrangement of burners that increases your hob’s cooking space. A great solution for whenever you need to cook for that big occasion.

Electrolux - Vatra elektrike - EHF65451FK

Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje

Ndonjëherë ju duhet të largoheni gjatë gatimit. Me funksionin Stop+Go, një prekje ndërpret proçesin e gatimit dhe e rifillon atë sërish me të njëjtat cilësime.

Specifikimet teknike

Specifikimet kyçe
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 6400
 • Voltazhi: 220-240
 • Right front - Power/Diameter: 1600W/145mm
Specifikimi
 • Pjanurë me kornizë të pjerrët
 • Akses i drejtëpërdrejtë: teknologji kontrolli me prekjen me rrëshiktje
 • Pozicioni i kontrolleve: Djathtas para
 • Kontrollet e ndriçuara
 • Zona e majtë e përparme: High Speed, 1600W/145mm
 • Zona e majtë e pasme: High Speed, 1600W/145mm
 • Middle front zone: No,
 • Middle rear zone: No,
 • Zona e djathtë e përparme: High Speed, 1600W/145mm
 • Zona e djathtë e pasme: Qark i dyfishtë oval, High Speed, 1800/2800W/170x265mm
 • Nxehje e shpejtë automatike
 • Funksioni i kyçjes së çelësave
 • Funksioni i sigurisë i Kyçit të Fëmijëve
 • Sinjali akustik me opsionin e fikjes
 • Kohëmatës CountUp
 • EcoTimer™ : EcoTimer™ fik nxehtësinë përpara përfundimit të kohës së gatimit në mënyrë që të përdorë nxehtësinë e mbetur në mënyrën më efiçente për të përfunduar proçesin e gatimit
 • Funksioni CleverHeat™ : Funksion kontrolli me tre hapa për nxehtësinë e mbetur
 • Instalim i lehtë falë sistemit snap-in
Performanca
 • Fuqia maksimale e gasit (W): 0
 • Right front - Power/Diameter: 1600W/145mm
 • Right rear - Power/Diameter: 1800/2800W/170x265mm
 • Left front - Power/Diameter: 3000W/210mm
 • Rear - Power/Diameter: 1600W/145mm
 • Number of cooking zones: 4
Instalimi
 • Përmasat GjxTh në mm: 590x520
 • BI dimensions HxWxD in mm: 38x560x490
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.82
Energjia
 • Ngarkesa totale elektrike (W): 6400
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 949 596 413
 • Product Type: BI Hob
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • PLT_Size: 60 cm
 • Voltazhi: 220-240
 • Residual heating indicators: 4
 • Aksesorët opsionalë: No
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 949 596 413
 • EAN: 7332543430697

Produktet e tjera

Electrolux - Vatra elektrike - EHF6547FXK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Rrëshkisni direkt tek cilësimi ideal i nxehtësisë – ose thjesht prekeni atë.
 • Kontrolle plotësisht intuitive – thjesht prekni ose rrëshkisni gishtin
 • Vendi perfekt për tiganin tuaj oval të peshkut
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6241FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Dini gjithmonë saktësisht se cila zonë është ende e nxehtë.
 • Mbrojini fëmijët tuaj nga ndezja e paqëllimshme e pjanurës.
Electrolux - Vatra elektrike - EHF6343FOK
Płyta elektryczna Radiant Hob 60 cm Vatra elektrike
 • Kontrolle kompakte dhe të qarta për më shumë hapësirë për të gatuar.
 • Akses i drejtpërdrejtë kontrolleve tuaja - falë panelit në pjanurë
 • Ndërprisni të gatuarin – dhe rifillojeni sërish – vetëm me një prekje
 • Kontroll intuitiv në përfundim të proçesit të gatimit.

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj