Okap tradycyjny 300 Aspirator tradicional EFU216S

Hood settings, made simple

Your cooker hood functions can be easily reached with our mechanical controls. Adjust the light settings or the fan speed for fast, flexible cooking.

Clean filter, clean air.

This filter provides continually effective protection for your kitchen. And, because it's fully washable, it works to provide cleaner air in your kitchen for even longer.

Electrolux - Aspirator tradicional - EFU216S

More visibility, less energy

Energy-efficient LEDs are ideal for sociable areas like the kitchen, where lighting is used frequently and for long periods of time. Bright, long-lasting and incredibly energy-efficient, they're an essential feature in modern homes.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Tradicional
 • Ngjyra: Gri
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Tradicional, gjërësia 60 cm
 • Numri i shpejtësive: 3
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): 291 / 126 m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): 68/47 dB(A)
 • Kontrolle me rrëshkitje me 3 shpejtësi
 • Thithje e ajrit ose riqarkullim i mundshëm, nëse është instaluar filtri prej qymyrdruri (aksesor i mundshëm).
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED bulb, 1
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 1
Performanca
 • Lighting efficiency class: D
 • Capacity, Max m³/h: 272
 • Capacity, Min m³/h: 115
Instalimi
 • Installation: Tradicional
 • Ngjyra: Gri
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 125
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 5.6
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 132x598x510
 • Lartësia maksimale e jashtme: 132
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 65.5
 • Grease filter efficiency class: D
 • Recirculation Max, m³/h: 71
 • Recirculation Min, m³/h: 54
 • Sound power max speed, dB(A): 71
 • Sound power min speed, dB(A): 52
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 150 767
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
 • Connection to hob (H2H): No
 • Lamp type: LED bulb
 • Lamp nø of: 1
 • Grease filter nø of: 1
 • Charcoal filter: 1, Accessory
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: MCFE06
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 980 050
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 150 767
 • Bar code: 7332543614356

Produktet e tjera

Electrolux - Aspirator tradicional - LFU216X
Okap tradycyjny 300 Aspirator tradicional
 • Pamja e bukur tradicionale
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • More visibility, less energy

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj