Përfitimet

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG716X

Let your hob take care of the hood

Hob2Hood technology means that the hob automatically controls the hood settings. As you cook, the fan adjusts according to any temperature changes you make or if you start to use more than one zone. So you can focus less on adjusting settings, and more on creating delicious.

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG716X

Low energy, high power

Enjoy the benefits of a powerful cooker hood while actively using less energy. This hood clears cooking fumes quickly, so your kitchen air is clean and fresh.

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG716X

A shortcut to clean air

The high performance motor in our cooker hood means that your kitchen is ventilated quickly, so the air stays fresh and clean every time you cook.

Flavours, at your fingertips

Our intuitive electronic control means that all of the settings in your cooker hood can be effortlessly adjusted from just one place.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Group
 • Ngjyra: Inoks
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 54.7
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Group, gjërësia 54 cm
 • Numri i shpejtësive: 3 + Intensiv
 • Max. extraction capacity (intensive): 700 m³/h
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): / m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): / dB(A)
 • Perimeter extraction for lower energy consumption and noise levels
 • Electronic push buttons control with 3 + Intensiv speeds
 • Remote control included
 • Thithje e ajrit ose riqarkullim i mundshëm, nëse është instaluar filtri prej qymyrdruri (aksesor i mundshëm).
 • Indicator for grease filter saturation
 • Indicator for carbon filter saturation
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED spotlight, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 1
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity intensive, m³/h: 700
 • Capacity, Max m³/h: 580
 • Capacity, Min m³/h: 300
Instalimi
 • Installation: Group
 • Ngjyra: Inoks
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 57
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 9
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 33x540x300
 • Lartësia maksimale e jashtme: 331
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 54.7
 • Grease filter efficiency class: D
 • Recirculation Max, m³/h: 430
 • Recirculation Min, m³/h: 295
 • Sound power intensive, dB(A): 70
 • Sound power max speed, dB(A): 67
 • Sound power min speed, dB(A): 54
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 022 572
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv
 • Connection to hob (H2H): Yes
 • Lamp type: LED spotlight
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 1
 • Charcoal filter: Accessory
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: ECFB01
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 979 876
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.5
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 022 572
 • Bar code: 7332543794300

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG716X
Okap zintegrowany 700
 • Let your hob take care of the hood
 • Let your hob take care of the hood
 • Low energy, high power
 • A shortcut to clean air

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj