Përfitimet

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG719X

Hob2Hood® për leverdi të pastër

Funksioni Hob2Hood® lidh me valë pianurën tuaj me aspiratorin tuaj. Filloni gatimin dhe aspiratori do të rregullojë automatikisht cilësimet, duke siguruar nxjerrjen më të mirë bazuar në energjinë e zgjedhur në pianurë. Bën punën e vështirë që të mbani mendjen – dhe duart tuaja – te gatimi.

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG719X

Mbajeni ajrin e kuzhinës të pastër me këtë Motor të aspiratorit të fuqishëm

Ky Motor i aspiratorit i fuqishëm, i përparuar siguron se kuzhina juaj mbetet pa tymra dhe erëra të gatimit të padëshiruara. Pastron ajrin shpejt dhe me efikasitet.

Electrolux - Aspiratorë i integruar - LFG719X

Jetë e gjatë dhe dritë e shkëlqyeshme – lejoni që LEDlights t’ju drejtojnë në rrugë

Gëzojuni ndriçimit të ekspertëve ndërsa gatuani. LEDlights tona përdorim shumë më pak energji sesa drita të tjera dhe sigurojnë shikueshmëri të shkëlqyeshme në kuzhinë, duke siguruar se gatuani me besim dhe shkathtësi më të madhe.

Filtër standard i yndyrës për një kuzhinë të pastër

Filtri ynë i besueshëm i yndyrës do të thotë se gjithnjë mund t’i gëzoheni një hapësire gatimi të pastër. Kur kërkohet një filtër i ri, mund të lahet ose zëvendësohet lehtësisht. Kuzhina juaj do të jetë e pastër për më gjatë.

Aksesorët

Mbështetja

E ke tanimë këtë produkt?

Regjistro produktet e tua me MyElectrolux dhe gjej gjithçka që të nevojitet në një vend.

 

  • Shërbim dhe mbështetje më e njësuar
  • Akses i lehtë në manualet dhe udhëzuesit e përdorimit
  • Ruaji të sigurta të gjitha garancitë
  • Oferta të veçanta dhe zbritje
Eja te MyElectrolux Pjesë këmbimi dhe aksesorë Mbështetja
woman on couch with mobile phone