Okap wysuwany 300 Aspiratorë me tërheqje LFP316AB

A stylish hood design that complements your other cooking appliances

A stylish hood that is designed to complement your other cooking appliances from the range. Combining air-cleaning functionality with classic good looks, it strikes the perfect balance between form and function.

Clean filter, clean air.

This filter provides continually effective protection for your kitchen. And, because it's fully washable, it works to provide cleaner air in your kitchen for even longer.

Electrolux - Aspiratorë me tërheqje - LFP316AB

More visibility, less energy

Energy-efficient LEDs are ideal for sociable areas like the kitchen, where lighting is used frequently and for long periods of time. Bright, long-lasting and incredibly energy-efficient, they're an essential feature in modern homes.

Hood settings, made simple

Your cooker hood functions can be easily reached with our mechanical controls. Adjust the light settings or the fan speed for fast, flexible cooking.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: I lëvizshëm
 • Ngjyra: Gri
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3, Micro switch
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: I lëvizshëm, gjërësia 60 cm
 • Numri i shpejtësive: 3, Micro switch
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): / m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): / dB(A)
 • Thithje e ajrit ose riqarkullim i mundshëm, nëse është instaluar filtri prej qymyrdruri (aksesor i mundshëm).
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED bulb, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 2
Performanca
 • Lighting efficiency class: E
 • Capacity, Max m³/h: 370
 • Capacity, Min m³/h: 155
Instalimi
 • Installation: I lëvizshëm
 • Ngjyra: Gri
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 42
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 120
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 7.2
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 179x598x284
 • Lartësia maksimale e jashtme: 179
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 54.3
 • Grease filter efficiency class: D
 • Recirculation Max, m³/h: 125
 • Recirculation Min, m³/h: 90
 • Sound power max speed, dB(A): 68
 • Sound power min speed, dB(A): 48
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 022 437
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3, Micro switch
 • Connection to hob (H2H): No
 • Lamp type: LED bulb
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 2
 • Charcoal filter: 2, Accessory
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: ECFB03
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902979880
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.3
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 022 437
 • Bar code: 7332543685127

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë me tërheqje - LFP216S
Okap wysuwany 300 Aspiratorë me tërheqje
 • Elegant and fully integrated hood
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • More visibility, less energy
Electrolux - Aspiratorë me tërheqje - LFP316S
Okap wysuwany 300 Aspiratorë me tërheqje
 • Integrimi I kursimit të hapësirës
 • Hood settings, made simple
 • Clean filter, clean air.
 • More visibility, less energy
Electrolux - Aspiratorë me tërheqje - LFP536X
Okap wysuwany 600 Aspiratorë me tërheqje
 • Making cooking more convenient
 • Unfold for cleaner cooking
 • Hood settings, made simple
 • More visibility, less energy

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj