Okap wysuwany 700 Aspirator i brendshëm LFD619Y

Electrolux - Aspirator i brendshëm - LFD619Y

High performance motor for a clear kitchen

Whether you’re pan-frying steak or searing salmon, our high-performance motor means that the air in your kitchen is always fresh. Relax in the knowledge that your kitchen will always be a pleasant environment.

Electrolux - Aspirator i brendshëm - LFD619Y

Effortless hood control

Our intuitive electronic controls let you smoothly and precisely manage your hood’s settings. Increase or decrease power, turn on lights or use the boost function, effortlessly.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Downdraft
 • Ngjyra: E zezë
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv, Breeze function
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Downdraft, gjërësia 90 cm
 • Numri i shpejtësive: 3 + Intensiv, Breeze function
 • Max. extraction capacity (intensive): 700 m³/h
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): 380 / 200 m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): 61/46 dB(A)
 • Perimeter extraction for lower energy consumption and noise levels
 • Air extraction or recirculation possible, charcoal filter included.
 • Indicator for grease filter saturation
 • Indicator for carbon filter saturation
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:Shirit LED, 1
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 2
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity intensive, m³/h: 700
 • Capacity, Max m³/h: 470
 • Capacity, Min m³/h: 265
Instalimi
 • Installation: Downdraft
 • Ngjyra: E zezë
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 34.3
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 755x880x130
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1138
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 54.7
 • Grease filter efficiency class: F
 • Recirculation Max, m³/h: 460
 • Recirculation Min, m³/h: 260
 • Sound power intensive, dB(A): 67
 • Sound power max speed, dB(A): 59
 • Sound power min speed, dB(A): 48
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 051 245
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: Yes
 • Speeds: 3 + Intensiv, Breeze function
 • Connection to hob (H2H): No
 • Lamp type: Shirit LED
 • Lamp nø of: 1
 • Grease filter nø of: 2
 • Charcoal filter: 2, Included Long Life
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: MCFE52
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 980 221
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Voltazhi: 230-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 051 245
 • Bar code: 7332543671236

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj