Okap wyspowy 600 Aspiratorë “kapele ishulli” LFI514X

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - LFI514X

Low energy, high power

Enjoy the benefits of a powerful cooker hood while actively using less energy. This hood clears cooking fumes quickly, so your kitchen air is clean and fresh.

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - LFI514X

Cleaner air all round

This advanced cooker hood features a powerful motor that whisks aways cooking fumes quickly. So you can enjoy a cleaner atmosphere for cooking, eating and relaxing.

Clean filter, clean air.

This filter provides continually effective protection for your kitchen. And, because it's fully washable, it works to provide cleaner air in your kitchen for even longer.

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - LFI514X

More visibility, less energy

Energy-efficient LEDs are ideal for sociable areas like the kitchen, where lighting is used frequently and for long periods of time. Bright, long-lasting and incredibly energy-efficient, they're an essential feature in modern homes.

Specifikimet teknike

Skicat e instalimit
Specifikimet kyçe
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • Installation: Island
 • Ngjyra: Inoks
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
Specifikimi
 • Lloji i instalimit: Island, gjërësia 40 cm
 • Numri i shpejtësive: 3
 • Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): 600 / 256 m³/h
 • Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): 71/51 dB(A)
 • Butona kontrolli me shtypje 3 me shpejtësi
 • Air extraction or recirculation possible, charcoal filter included.
 • Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED spotlight, 2
 • Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Kasetë alumini, 1
Performanca
 • Lighting efficiency class: A
 • Capacity, Max m³/h: 620
 • Capacity, Min m³/h: 360
Instalimi
 • Installation: Island
 • Ngjyra: Inoks
 • Minimum distance from cooking top ELECTRIC: 50
 • Minimum distance from cooking top GAS: 65
 • Dalja e ajrit: 150
 • Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 20.3
 • Përmasat LxGjxTh në mm: 912x400x400
 • Lartësia maksimale e jashtme: 1200
 • Spina e kërkuar (A): No
Energjia
 • Annual Energy consumption, KWh/annum: 47
 • Grease filter efficiency class: C
 • Recirculation Max, m³/h: 590
 • Recirculation Min, m³/h: 350
 • Sound power max speed, dB(A): 66
 • Sound power min speed, dB(A): 55
Të tjera
 • Numri i produktit (PNC) : 942 051 005
 • Product Class: Aspirator i sobës
 • External evacuation: Yes
 • Recirculatory: Yes
 • Nordic_CH_BreezeFunction: No
 • Speeds: 3
 • Connection to hob (H2H): No
 • Lamp type: LED spotlight
 • Lamp nø of: 2
 • Grease filter nø of: 1
 • Charcoal filter: 1, Included
 • Lloji i filtrit prej qymyrdruri: ECFB04
 • PNC e filtrit prej qymyrdruri: 902 979 881
 • Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.4
 • Voltazhi: 220-240
 • Kodi i numrit të produktit (PNC): 942 051 005
 • Bar code: 7332543611621

Produktet e tjera

Electrolux - Aspiratorë “kapele ishulli” - EFI739X
Okap wyspowy 700 Aspiratorë “kapele ishulli”
 • A fresh kitchen, silently
 • Silently refresh the air with Breeze
 • Powerful engine, efficient extraction
 • Hob2Hood® for pure convenience

Mbështetja

Keni një problem?

Lexoni artikujt ndihmës dhe merrni ndihmë në faqen e Suportit për t'u informuar dhe drejtuar shpejt.

Garancia

Urime për blerjen e pajisjes Electrolux.

Kontakto

Na kontakto për të rezervuar një shërbim ose për të marrë një përgjigje për çdo pyetje tjetër që mund të kesh. Ne jemi të disponueshëm në telefon dhe email.

Thjeshtoni pronësinë tuaj

Regjistroni pajisjen tuaj Electrolux dhe ruani të dhënat tuaja për të pasur akses të lehtë në manuale, blerje dhe informacion, garanci dhe rezervimet e shërbimit - nëse do të keni nevojë ndonjëherë për to. Mësoni se si të bëni më shumë me pajisjen tuaj duke u regjistruar sipas udhëzimeve tona nisur direkt në inbox-in tuaj.

Regjistroni pajisjen tuaj